Rôzne

Bude vás zaujímať: TOP akcie, ktoré ešte v roku 2019 môžete zažiť v Michalovciach

Budú veľkými lákadlami, kedže sú naozaj atraktívne. Prinášame vám náš výber top podujatí, ktoré počas tohto roka môžete ešte zažiť v Michalovciach.

Ilustračný obrázok k článku Bude vás zaujímať: TOP akcie, ktoré ešte v roku 2019 môžete zažiť v Michalovciach
12
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

MAMMA MIA!

2. marec

Michalovce čaká celosvetový divadelný fenomén a obrovský divácky úspech. Každý deň sa po celej zemeguli odohrá minimálne sedem predstavení – a to najmenej na troch kontinentoch. MAMMA MIA! obsahuje všetky nesmrteľné hudobné hity skupiny ABBA, ktoré súprepojené s dojímavým a vtipným dejom. V Chemkostav aréne 2. marca o 19:00 hod. v Michalovciach.

THE DUCHON´S

8. marec

The Duchon´s je pocta legendárnemu slovenskému spevákovi. Hudobno-tanečná divadelná show, kde zaznejú nesmrteľné hity interpretované Karolom Duchoňom v novom šate, v podaní špičkových mladých slovenských umelcov na čele s Patrikom Vyskočilom, v aranžmánoch Antona Popoviča a v réžii a choreografii Jána Ďurovčíka. V Chemkostav aréne o 19:00 hod.

JARNÉ TRHY

3.- 4. máj

Jarné trhy sú veľmi obľúbené nielen z dôvodu možnosti nákupu bohatého sortimentu ponúkaného tovaru, ale aj kultúrneho programu, typického pre toto obdobie – Stavanie mája, vystúpenia mnohých folklórnych skupín a súborov. Tohto roku nás čaká 19. ročník.

ZEMPLÍNSKY JARMOK

16.- 17. august

K Zemplínskemu jarmoku okrem ukážky tradičných remesiel a predajných stánkov patrí aj podvečerná zábava na kolotočoch. Okrem tkaných výrobkov je jarmok plný aj ďalších – rezbárskych, kováčskych, košikárskych, keramických, maliarskych, či iných produktov. Atmosféru jarmoku dotvárajú aj sprievodné akcie ako napr. Výstava drobnochovateľov, Výstava bonsajov. Spestrením programu je aj prejazd motocyklov centrom mesta.

SNEHOVÁ KRÁĽOVNÁ – MUZIKÁL

10. december

Muzikál o sile lásky a priateľstva, ktorá dokáže roztopiť aj zamrznuté srdce a prebrať ho znova k životu bude v Mestskej športovej hale v Michalovciach o 17:00 hod.. Odvážna Gerda sa musí vydať na dlhú cestu po zamrznutej krajine, aby našla a oslobodila svojho kamaráta Kaja, ktorého odviedla Snehová kráľovná do svojej ríše snehu a ľadu. Gerda cestou zažije veľa dobrodružstiev a napriek dlhej púti sa nevzdáva nádeje, že svojho kamaráta opäť uvidí.

VIANOČNÉ TRHY

13.- 14. december

Vianočné trhy budú trvať dva dni a návštevníci môžu nakúpiť rôzne vianočné darčeky, ktorými môžu potešiť svojich najbližších. Kultúrny program, ktorý zabezpečuje mestské kultúrne stredisko je plný kolied, ukážky vianočných zvykov a pokojnej vianočnej atmosféry.

Zemplínsky jarmok patrí v Michalovciach medzi top podujatia. Zaspomínajte si v našej fotogalérii na vlaňajší ročník.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia

Takto vyzeral obľúbený Zemplínsky jarmok v r. 2018
12
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM