Rôzne

Bujaré súťaže na motozraze: Zlatým klincom miss mokré tričko a boje v pene! FOTO

Zraz motorkárov na Šírave bol tento rok plný odvážnej zábavy. Muži, či ženy na dvojkolesových tátošoch kvôli lákavým výhram urobili všetko. Pozrite si foto.

Ilustračný obrázok k článku Bujaré súťaže na motozraze: Zlatým klincom miss mokré tričko a boje v pene! FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Motorkári si užili poriadne metropolu Zemplína. Kto sa zúčastnil na ich niekoľkotisícovom zraze, možno sa občas chytal za hlavu. Okrem bujarej zábavy vládol adrenalín a potom opäť zábava. Krásne ženy, pivo, jedlo a ako povedal moderátor o motorkároch: „Radšej kopa kondómov na zemi ako striekačky.“

Hra s párkom

Milovníci motoriek a ich obdivovatelia, ktorí po nich len túžia alebo uvažujú o kúpe si podujatie európskeho rázu poriadne užívali aj pri súťažiach. Medzi netradičné súťaže patril párok.

Páry, ktoré tvorili väčšinou muž so ženou, museli odhryznúť, čo najväčší kúsok z párku. Háčik bol v tom, že to celé prebiehalo za jazdy a spolujazdkyňa sa musela jedine nadvihnúť zo sedadla motorky.

Moderátor na pódiu veľmi vtipne komentoval horčicu na ženských tvárach a ich obliznutie párku. Medzi súťažiacimi vynikal malý chalan, ktorý si ho vložil rovno do úst a tým porušil pravidlá, keďže sa ho nikto nemohol rukami dotknúť.

Praskanie balónov

Motorkári si zasúťažili o pekné kúsky aj v pití plechovky. Bolo to náročné, pretože predtým sa niekoľkokrát zatočili dokola a rýchlo mierili k plechovke, otvorili ju a pili. Občas odhalili viac než chceli. Divákov rozosmiala aj súťaž s balónom. Ženská polovička tímu musela balón rýchlo nafúknuť, urobiť uzol a následne ho položiť na ležiaceho partnera. Vlastným trením sa o telo druhého človeka bolo potrebné ho prasknúť. Do súťaže sa netradične prihlásil aj súrodenecký pár. „Tak súrodencov som v tejto súťaži ešte nezažil,“ zasmial sa moderátor. Zábava sa stupňovala s každou hodinou viac. Nasledovali súboje v pene a miss mokré tričko.

Čítajte tiež:

Zraz motorkárov na Šírave OBRAZOM: Zemplín sa stal cieľom tisícok milovníkov dvojkolesových tátošov

Zemplínsky jurmarok na FOTKÁCH: Hand made kolotoč, živá socha a veľa iného…

Motorkári si to užili
16
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM