Veronika Ondo-Cholewová Správy Samospráva Rôzne

Centrum Michaloviec rozžiari ohňostroj: Prvé info o vítaní nového roka

Ani sa nenazdáme a silvesterovská rozlúčka so starým rokom a privítanie nového roka je tu už čochvíľa. Michalovčania sa môžu tešiť na pestrý program.

Ilustračný obrázok k článku Centrum Michaloviec rozžiari ohňostroj: Prvé info o vítaní nového roka
Zdroj: Dnes24.sk

Samotný koniec tohto roka je už tu čo nevidieť. A na Silvestra sa je v Michalovciach na čo tešiť. Naše mesto v spolupráci s Mestským kultúrnym strediskom pre ľudí pripravuje už tradične veľkolepý ohňostroj na Námestí osloboditeľov a sprievodný kultúrny program.

Kedy začneme oslavovať?

Ako nám z michalovskej radnice potvrdila Mária Stričková aj tento rok sa Silvester začne popoludní tradičnou súťažou, ktorú už Michalovčania dobre poznajú. „Silvestrovské poludnie patrí v Michalovciach recisistickej súťaži vo vystreľovaní zátok zo šumivého vína,“ informovala Stričková, odborná referentka komunikácie, propagácie a kultúry. „Možno sa nám podarí prekovať rekord z roku 2005, keď zátka doletela do vzdialenosti 31 metrov.“

Pyromuzikálny ohňostroj

Začiatok silvestrovského programu je naplánovaný na 22:30 hod. na tribúne na Námestí osloboditeľov. Nebude chýbať vatra, príhovor primátora a ani tradičné hymny Slovenskej republiky a mesta Michalovce. Po nich potom odpália pyromuzikálny ohňostroj. „Ohňostroj bude súčasťou silvestrovského programu tak, ako aj po minulé roky,“ dodali z radnice. A kto sa stal tohtoročným hudobným lákadlom? „V programe vystúpia freedEggs a Bon Jovi (revival),“ prezradila na záver Stričková.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z MIchaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM