Krimi

Cesta pri Šírave si vyžiadala nehodu: Vodička (25) skončila s autom na streche

Na Šírave došlo k vážnej dopravnej nehode. Vodička (25) sa podľa polície prevrátila s autom na strechu. Zasahovať museli aj záchranari.

Ilustračný obrázok k článku Cesta pri Šírave si vyžiadala nehodu: Vodička (25) skončila s autom na streche
Zdroj: TASR

Vodička osobného auta Hyundai Accent havarovala neďaleko rekreačného strediska Šíravy. Na mieste museli zasahovať záchranari. K nehode došlo v utorok (29.12.2015) krátko pred 8. hodinou. Podľa polície auto zn. HYUNDAI ACCEN viedla vodička (25) z okresu Sobrance od rekreačnej oblasti Zemplínska Šírava na Michalovce.

Policajný hovorca Alexander Szabó pre spravodajský portál Michalovce 24 povedal, že k nehode došlo pod chatovou osadou nazývanou Vinianka. „Pravdepodobne v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti svojím schopnostiam, vlastnostiam vozidla, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky a iným okolnostiam, ktoré možno predvídať na zľadovatenej vozovke, s vozidlom prešla po pravej strane v smere jazdy mimo komunikáciu,“ uviedol hovorca, ktorý dodal, že tam sa prevrátila cez strechu a dopadla na pravú stranu vozidla. Vodička bola prevezená následne do nemocnice.

Podľa predbežnej lekárskej správy utrpela ľahké zranenia s predpokladanou dobou liečenia a práce neschopnosti do 5 dní. Požitie alkoholu u vodičky podľa polície nebolo zistené. „Poškodením vozidla vznikla škoda vo výške približne 4000 eur,“ uzavrel A. Szabó.

Foto: ilustračné

Môže vás zaujímať:

Vážna nehoda pri Šírave: Žena (29) na peugeote sa zrazila s cyklistom!

Hrozný nález záchranárov: Šírava vyplavila nehybné telo tínedžera (†17)

Bilancia plná protikladov: Šírava cez leto bavila aj zabíjala FOTO

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM