Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Cestovanie na dušičky? Využite sviatočnú dopravu v našom meste

Na prelome mesiacov október a november bude autobusová doprava jazdiť s menšími zmenami. Podpísali sa pod nich jesenné prázdniny aj dušičky.

Ilustračný obrázok k článku Cestovanie na dušičky? Využite sviatočnú dopravu v našom meste
Zdroj: Dnes24.sk

Blížia sa jesenné prázdniny a Sviatok všetkých svätých. Vo viacerých mestách môžu cestujúci využiť mimoriadne autobusy ARRIVA.

Sviatočný harmonogram

Počas jesenných prázdnin 30. a 31. októbra a Sviatku všetkých svätých 1. novembra, budú mestské autobusy spoločností ARRIVA jazdiť v prázdninových, respektíve sviatočných režimoch.

V Michalovciach budú na návštevu miestnych cintorínov zabezpečené aj mimoriadne spoje.

Namiesto hľadania voľného parkovacieho miesta a straty času v dopravných zápchach v okolí cintorínov môžu cestujúci aj tento rok počas Sviatkov všetkých svätých cestovať pohodlne verejnou dopravou. V spolupráci s niektorými objednávateľmi sme trasy našich autobusov mestskej hromadnej dopravy prispôsobili potrebám cestujúcich,“ povedala Petra Helecz, riaditeľka pre obchod a komunikáciu spoločností ARRIVA na Slovensku.

Prímestská aj mestská doprava

Autobusy prímestskej a mestskej dopravy ARRIVA Michalovce budú počas jesenných prázdnin v dňoch 30. a 31. októbra premávať podľa cestových poriadkov platných cez prázdniny a na Sviatok všetkých svätých v sviatočnom režime.

A keď sme už pri doprave, pozrite si aj plavbu výletnej lode po Zemplínskej šírave.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Michaloviec a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Video: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM