Kultúra

Chystá sa poriadna rocková nádielka: V Michalovciach vystúpi legendárna kapela

Je sa na čo tešiť! V Michalovciach si fanúšikovia dobrej hudby prídu na svoje. V našom meste vystúpi jedna z najväčších legiend českej rockovej histórie.

Ilustračný obrázok k článku Chystá sa poriadna rocková nádielka: V Michalovciach vystúpi legendárna kapela
Zdroj: TASR

Milovníci muziky si prídu na svoje. 1. apríla v Chemkostav aréne v Michalovciach vystúpi nestárnuca známa česká kapela Olympic. Začiatok koncertu je naplánovaný na 19. hodinu.

Zdroj: TASR

Rozbalí to Petr Janda

Skvelý spevák Petr Janda s kapelou odohrajú v našom meste tie najväčšie hity a určite sa postarajú o vynikajúcu atmosféru. Skupina Olympic odohrala svoje prvé vystúpenie pod týmto názvom 11. novembra 1963 v pražskom klube Semafor. Dovtedy si jej členovia hovorili Karkulka (Karlínsky kulturní kabaret).

Táto známa kapela má na svojom konte 17 štúdiových albumov a 23 kompilácií. Získala šesť zlatých Slávikov a v roku 1992 ju uviedli do českej hudobnej siene slávy.

Predkapela zo Zemplína

Skupina Olympic sa po dvadsiatich rokoch predstavila v Michalovciach v roku 2012. Teraz sa vracia späť do nášho mesta a to pod záštitou primátora Michaloviec Viliama Zahorčáka, aby k nám opäť priniesla rockovú nádielku.

Priestormi Chemkostav arény zaznejú hity ako Jasná zpráva, Slzy tvý mámy, Osmý den a mnohé iné, ktoré si zaspievate spoločne so skupinou. Predskokanom podujatia bude legendárna kapela zo Zemplína, skupina Hurikán.

Foto: ilustračné

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM