Rôzne

Chystá sa reprezentačný ples mesta Michalovce: Tu sú prvé informácie!

Podujatie z radu lákavých. Reprezentačný ples mesta Michalovce pomaly ale isto začína klopať na dvere. Máme o ňom prvé informácie.

Ilustračný obrázok k článku Chystá sa reprezentačný ples mesta Michalovce: Tu sú prvé informácie!
Zdroj: Mesto Michalovce/T. Topoľančín

V poradí ďašia plesová sezóna je už čoskoro tu. Svoje pokračovanie chystá aj reprezentačný ples mesta Michalovce, ktorý sa uskutoční dňa 12. januára a to v Chemkostav aréne. Ide o podujatie, ktoré patrí k najprestížnejším akciám plesovej sezóny v metropole Zemplína.

Moderátori večera

XII. ročníku reprezentačného plesu mesta Michalovce bude patriť druhá januárová sobota. Ples sa teda bude konať 12. januára 2019 od 19:00 hodiny v Chemkostav Aréne v Michalovciach.

Slávnostné podujatie doplní zaujímavý program. Celým večerom budú sprevádzať plesajúcich hostí rodáci z nášho mesta – Janka Hospodárová a Milan Junior Zimnýkoval.

Lákaví hostia

Aj počas tohto ročníka plesu prídu na spomínanú kultúrnu udalosť viacerí lákaví hostia. Na plese sa predstavia Gipsy Kings Rico Sanchez, Modus, Mišena Juhász. Okrem nich vystúpi skupina Montana Band, Sláčikové quinteto, či FS Zemplín.

Chýbať nebude ani chutné menu, zábava a samozrejmosťou bude tanec. Lístky sú už v predaji v Mestskom kultúrnom stredisku v Michalovciach.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Pozrite si minuloročný reprezentačný ples Michaloviec zachytený na fotkách.

V metropole Zemplína sa plesalo: Veľká fotogaléria z reprezentačného plesu
14
Galéria
Zdroj: Mesto Michalovce/T. Topoľančín

Foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM