Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Čo sa bude diať cez víkend v Michalovciach? Výber najzaujímavejších akcií

Kam si skočiť počas tohto víkendu za oddychom v Michalovciach? Možno vám pomôže náš výber. Zaradili sme do neho akcie, ktoré považujeme za najzaujímavejšie.

Ilustračný obrázok k článku Čo sa bude diať cez víkend v Michalovciach? Výber najzaujímavejších akcií
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Farmársky deň

20. – 21. mája, Park študentov v Michalovciach

Celé podujatie odštartuje v sobotu 20. mája o 9. hodine. V Parku študentov sa predstavia farmári zo Zemplína, ktorí odprezentujú viac ako 35 kusov poľnohospodárskej techniky, napr. traktory, kombajny, sejačky, postrekovače, či vlečky. Návštevníci si budú môcť pohladkať kravu s teliatkom, prasiatka, kozy, morky, malé kačičky, zajačiky či sliepky. Dvojdňový program nájdete tu.

Votrelec: Covenant

20. mája o 21:15 hod., Kino Centrum v Michalovciach

Ridley Scott sa vracia do vesmíru, ktorý stvoril vo svojej kultovej sérii Votrelec. Votrelec: Covenant je novou kapitolou, v ktorej posádka vesmírnej lode Covenant smeruje na vzdialenú planétu na druhej strane galaxie, ktorá sa zdá byť neobjaveným rajom. V skutočnosti ale skrýva nebezpečenstvo, ktoré si nikto z členov posádky nedokázal predstaviť.

DEEP: Dobrodružstvo pod hladinou

21. mája o 16:00 hod., Kino Centrum v Michalovciach

Malá chobotnička Deep je všetko, len nie záchranca. Tvor neposedný, tvrdohlavý, zvedavý, všetko ale naozaj všetko si chce vyskúšať. Morský čert Evo síce ohromuje svojimi ostrými zubami, povesť hlbinného netvora mu, ale kazí fakt, že je dobrosrdečný, pomerne nemotorný a má tak trochu dlhé vedenie. Kreveta Alica je zase opatrná až neurotická a sníva, že raz bude tancovať a spievať.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM