Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Čo sa bude diať počas tohto víkendu v Michalovciach? Máme pre vás tipy, kam si vyraziť

Nemáte ešte na tento víkend plány? Nechajte si poradiť. Prinášame vám výber našich tipov na zaujímavé podujatia, ktoré sa uskutočnia v Michalovciach.

Ilustračný obrázok k článku Čo sa bude diať počas tohto víkendu v Michalovciach? Máme pre vás tipy, kam si vyraziť
Zdroj: Dnes24.sk

Basketbal

10. 3. 2017 o 9:30 hod., športová hala Gymnázia P. Horova, Michalovce

V sobotu 10. marca môžete prísť povzbudiť basketbalistov počas nadstavbovej súťaže, ktorá bude priebehať od 9:30 hod. do 11:00 hod. Zápas medzi I.BK Michalovce a Abovia Košice sa uskutoční v športovej hale Gymnázia Pavla Horova v Michalovciach.

Judo

10. 3. 2018 o 10:00 hod., Mestská športová hala, Michalovce

Regionálna liga žiakov a žiačok v jude prebehne v našom meste 10. maca v športovej hale mesta. Začiatok prvého kola je naplánovaný na 10. hodinu.

Päťdesiat odtieňov slobody

10. 3. 2018 o 17:40 hod., Kino Centrum, Michalovce

Fenomén Päťdesiat odtieňov vstupuje do tretej, záverečnej fázy. Anastasia Steele a Christian Grey sa dobrovoľne zriekli svojej slobody a pred svadobnými svedkami povedali rozhodné “Áno”. Žiť šťastne až do smrti im ale dopriate nebude. Režisér James Foley (Päťdesiat odtieňov temnoty) okorenil pikantnú erotickú romancu poriadnou dávkou thrilleru a svojím hrdinom pripravil niekoľko nečakaných a nepríjemných prekvapení.

Ľadový hokej

11. 3. 2018 o 9:30 hod., Zimný štadión, Michalovce

Michalovský hokejový klub Mládež vás rád uvidí na svoje domácej pôde – na zimnom štadióne v Michalovciach. V nedeľu o 9:30 hod. tam odohrajú zápas s hokejovým klubom z Brezna. Môžete sa tešiť na ligu kadetov – baráž.

Florbal

11. 3. 2018 o 13:30 hod., Mestská športová hala, Michalovce

Ak vás zaujíma florbal, zápas medzi FBK Michalovce a ŠK Victory Stars Nová Dubnica sa v našom meste uskutoční v nedeľu 11. marca o 13:30 hod. Pôjde o prvú ligu – muži – baráž. Priaznivcov tohto športu privítajú v Mestskej športovej hale v Michalovciach.

Prianie smrti

11. 3. 2018 o 19:30 hod., Kino Centrum, Michalovce

Lekár Paul Kersey (Bruce Willis) má všetko, čo si len človek môže želať – zaujímavú prácu, krásnu rodinu a nádherný domov. S násilím sa stretáva iba na operačnej sále pohotovosti, kde pracuje ako chirurg. Jedného dňa sa však všetko zmení. Po brutálnom napadnutí v ich vlastnom dome jeho manželka (Elisabeth Shue) zomiera a dcéra (Camila Morrone) zostane v nemocnici ležať v kóme.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM