Veronika Ondo-Cholewová Správy

Dediny z okresu Michalovce v súťaži o NAJ obec? Týmto 5 z nich sa darilo najlepšie!

O titul NAJ obec Slovenska 2017 bojovali aj tie naše. Pozrite si, ktoré dediny z Michalovského okresu sa v internetovom hlasovaní umiestnili najvyššie.

Ilustračný obrázok k článku Dediny z okresu Michalovce v súťaži o NAJ obec? Týmto 5 z nich sa darilo najlepšie!
Zdroj: TASR

Súťaž o NAJ mesto a obec Slovenska 2017 sa skončila. A definitívne výsledky sú už známe. O tom, ako sa darilo Michalovciam sme vás už informovali. Čo ale naše obce? Posvietili sme si na výsledkovú tabuľku…

Predstavme si najprv ale slovenské dediny, ktoré sa umiestnili v súťaži na tých vôbec najvyšších priečkach. NAJ obcou Slovenska 2017 sa stal Halič. Strieborná pozícia patrí obci Vinodol a bronzová dedine Spišské Tomášovce.

A teraz už poďme na dediny z okresu Michalovce. Ktorým sa v tejto súťaži v konkurencii 2 785 obcí darilo najlepšie? Najvyššiu priečku sa podarilo obsadiť obci Krásnovce, patrí jej konkrétne 64. miesto. Na 68. priečke sa umiestnilo Vinné, na 275. Voľa, 307. miesto patrí Porube pod Vihorlatom a prvú päticu dedín v rámci nášho okresu uzatvára Trnava pri Laborci na 323. priečke.

Súťaž o NAJ mesto a obec Slovenska každoročne organizuje portál slovakregion.sk a prebieha formou internetového hlasovania. V rámci 7. ročníka súťaže bolo možné hlasovať od 1. apríla do 31. októbra.

Foto: ilustračné

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM