Kultúra

Deň Topoľančanov lepší ako ten minulý? Organizátori sľubujú skvelú zábavu i trošku adrenalínu

Ponúkame vám tip na skvelý prázdninový deň. V auguste sa opäť chystá Deň Topoľančanov. Minulý rok ju návštevníci hodnotili ako skvelú a vydarenú akciu, tento rok by ju chceli organizátori prekonať. Skvelý hudobný program dopĺňajú adrenalínové jazdy i súťaže o skvelé ceny.

Ilustračný obrázok k článku Deň Topoľančanov lepší ako ten minulý? Organizátori sľubujú skvelú zábavu i trošku adrenalínu
Zdroj: Dnes24.sk

Občianske združenie Naše Topoľany ako hlavný organizátor Dňa Topoľančanov sľubuje „deň, ktorý zažijete iba s nami…“ a pripravovaný program to len potvrdzuje. Už 8. augusta 2015 ste pozvaní do Topoľan zažiť deň plný zábavy, adrenalínu, peknej hudby, dobrého jedla a pitia.

Dacia tour a trošku adrenalínu

Spojte kvalitnú zábavu podujatia so značkou Dacia tour. Počas celej akcie Dňa Topoľančanov máte možnosť zajazdiť si po skutočne adrenalínových trasách na brehu Laborca s Dacia Duster a pritom šancu vyhrať Duster s plnou nádržou na víkend.

Vzácna návšteva a vernisáž

Deň Topoľančanov sa už tradične začne slávnostnou liturgiou v chráme svätého Michala v Topoľanoch o 10:30 hod. Po ukončení liturgie bude otvorená výstava ikon miestneho ikonopisca Rastislava Timka. Táto výstava bude v chráme prístupná počas celého nasledujúceho týždňa v čase liturgií. Pozvanie členov Občianskeho združenia Naše Topoľany prijal aj majster Nikolaj Feďkovič s manželkou – významný výtvarný umelec, ktorý je autorom aj nástenných malieb v miestnom chráme.

Krst publikácie o Topoľanoch

Kultúrny program pokračuje o 15:00 na ihrisku v Topoľanoch. V úvode programu bude do života uvedená publikácia s názvom História Topoľan do roku 1918, ktorú Občianske združenie Naše Topoľany vydáva v spolupráci v mestom Michalovce a miestnymi historikmi.

Program bude pokračovať vystúpením FS Svojina so začiatkom o 16:00 hod. a potom o 17:00 hod. to naplno rozbalí skupina Drišľak. Kto bude chcieť v dobrej nálade pokračovať, nenechá si ujsť ani vystúpenie skupiny Gipsy Čáve o 19:00 hod. a po nej do tanca zahrá hudobná skupina Pacifik.

Okrem bohatého programu pripravili organizátori aj súťaže o skvelé ceny a prekvapenie večera v podobe jedinečnej ohňovej šou ARAMIS.

Ani tento rok nebude chýbať guľáš a miesta pre občerstvenie. Pre deti budú pripravené počas celého dňa pekné atrakcie a koníky, na ktorých sa môžu povoziť.

Vstup na celú akciu je ZADARMO!

foto: topolany.sk/ archív Deň Topolančanov

Deň Topoľančanov lepší ako ten minulý? Organizátori sľubujú skvelú zábavu i troš
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM