Zuzana Ročeňová Krimi

Desivá dráma v rodinnom dome: Muž (38) sa vyhrážal zabitím mame aj bratovi, na ktorého dokonca namieril zbraň!

Hrozné chvíle zažila rodina v okrese Michalovce. Podľa slov polície muž (38) sa vyhrážal zabitím svojim rodinným príslušníkom, s revolverom v ruke mieril na vlastného brata!

Ilustračný obrázok k článku Desivá dráma v rodinnom dome: Muž (38) sa vyhrážal zabitím mame aj bratovi, na ktorého dokonca namieril zbraň!
Zdroj: Webnoviny.sk

V utorok podvečer došlo v rodinnom dome v obci Zalužice (okres Michalovce) k rodinnej dráme. Poverený príslušník OO PZ Vinne z prečinu nebezpečného vyhrážania obvinil muža (38), ktorý sa podľa polície vyhrážal zabitím svojim rodinným príslušníkom, matke (56) a bratovi (30).

„Po vyhrážkach sa z izby vzdialil, po chvíli sa však vrátil s revolverom v ruke, pričom po vyhrážkach zabitím namieril zbraň na svojho brata, ale nezasiahol ho. Potom došlo k ich vzájomnému zápasu, počas ktorého došlo k dvom výstrelom, ktoré zasiahli mladšieho z bratov do brucha a nohy bez závažného poranenia,“ informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

„Obvinený muž svojím konaním u obidvoch poškodených vzbudil dôvodnú obavu o svoj život. Polícia zbraň zaistila a bude zaslaná na expertízne skúmanie,“ doplnila hovorkyňa. Ide pravdepodobne o vzduchovú, resp. plynovú zbraň, ktorá nepodlieha povoľovaciemu konaniu.

Obvinený muž bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Poverený príslušník PZ zároveň spracoval podnet na vzatie obvineného muža do väzby. Za tento skutok mu hrozí až trojročné väzenie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM