Rôzne

Deti v Michalovciach si prídu na svoje: Do nášho mesta nepríde len jeden Mikuláš

Kto z detí by sa na jeho príchod netešil. A naši najmladší si v našom meste prídu na svoje. Do Michaloviec totiž nepríde iba jeden Mikuláš.

Ilustračný obrázok k článku Deti v Michalovciach si prídu na svoje: Do nášho mesta nepríde len jeden Mikuláš
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

O tom, že deduško Mikuláš nie je iba roznášač darčekov na saniach, ale aj showman, sa čoskoro môžete presvedčiť v Michaloviach. Stretnúť budete môcť viacerých pánov v červenom. Každé stretnutie bude zaujímavé niečím iným.

Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Jeden z Milulášov sa v Michalovciach predstaví 4. decembra o 17. hodine v OC Zemplín. Príde aj s Tárajkom a Popletajkou. Čaká na vás divadelná show, fotenie sa s maskotmi, či zábavné čistenie zúbkov. Mikuláš navyše príde aj so snehulienkou. Pre deti si pripravil aj veľké prekvapenie. Povozí ich na saniach a bude aj tombola. Dobrú zábavu dotvorí skupina The Revivals.

Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

V pondelok 5. decembra čaká vás a vaše deti mikulášska oslava v Tržnici. Od 17. hodiny vás vo vestibule čaká veľká párty s ujom Ľubom.

O skvelý zážitok sa na námestí v Michalovciach postará na druhý deň ďalší Mikuláš a to konkrétne 6. decembra o 17. hodine. K atmosfére najkrajších sviatkov roka sa pridá v našom meste aj rozsvietený vianočný stromček. S príchodom Mikuláša sa rozžiari nielen on, ale aj očká našich najmenších. Okrem Mikuláša sa môžete tešiť aj na vystúpenie folklórneho súboru Zemplínik a taktiež Jurošík. Divadlo Babadlo si pre všetkých pripravilo vianočné predstavenie Betlehem – Radujme sa, veseľme sa.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z MIchaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM