Futbal

Diváci videli veľmi kvalitný ligový zápas: Michalovský tréner, boli sme lepším tímom

Na michalovskom trávniku bojovala Myjava s MFK Zemplín. Lepšie začali domáci, ktorí si od úvodu vytvorili veľký tlak.

Ilustračný obrázok k článku Diváci videli veľmi kvalitný ligový zápas: Michalovský tréner, boli sme lepším tímom
Zdroj: TASR

So strelou Qoseho si na mokrom trávniku ešte Hruška poradil a aj Mensah v stopercentnej šanci minul. V 15. minúte však už Michalovčania otvorili skóre, keď po Mensahovom centri z ľavej strany skóroval Škutka.

Čítajte tiež: Hodina mieru a nielen to: Pozrite si dobové zábery z kroniky michalovskej školy

Michalovčania viedli

O tri minúty neskôr už Michalovčania mohli viesť o dva góly, ale po centri z ľavej strany Mensah hlavou tesne minul. V 22. minúte bolo 2:0, keď po rohovom kope hlavou skóroval Podhorin. Druhý inkasovaný gól hostí nabudil a odmenou im bol kontaktný gól, ktorý dosiahol v 33. minúte po rohovom kope Ostojič. Myjavčania mohli dokonca aj vyrovnať, keď minútu pred koncom prvého polčasu sa Machovec predral domácou obranou, jeho strela však iba lízla žrď Kirovej brány.

S remízou sa neuspokojili

V 2. polčase sa hral vyrovnaný futbal medzi šestnástkami, ktorý sa musel divákom páčiť. Obe mužstvá si vypracúvali jednu gólovú šancu za druhou. V 69. minúte unikol Danko, brankár Hruška však jeho jedovku vyrazil. V tom čase prišlo v mužstve hostí k dvojitému striedaniu, keď myjavský tréner poslal do hry Sládeka s Pekárom. Tí hru hostí výrazne oživili. V 78. minúte Sládek vypálil vedľa, v 83. minúte sa však práve on po rohovom kope striedajúceho Pekára presadil hlavou a vyrovnal na 2:2.

Čítajte tiež: Nečakaný krok: Šoltinský skončil v pozícii šéfa MFK Zemplín Michalovce

Obe mužstvá sa však s remízou neuspokojili a chceli víťazstvo strhnúť na svoju stranu. V 85. minúte brankár Hruška bravúrne vyrazil priamy kop Žofčáka a o dve minúty Kunca tesne minul myjavskú bránu. Vzápätí na druhej strane mal rozhodujúci gól na kopačke Sládek, ktorého strelu Kira vyrazil iba na roh. Z neho striedajúci Holiš z päťky trestuhodne hlavou netrafil bránu. Keď sa už zdalo, že zápas sa skončí remízou, prišiel center Kuncu z ľavej strany a Žofčák rozhodol o tom, že tri body zostali na Zemplíne.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z MIchaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM