Rôzne

Do konca súťaže o naj mesto zostáva už len pár dní: Ako to vyzerá s Michalovcami?

Už o pár dní bude ukončené veľké online hlasovanie o naj mesto Slovenska. Pozreli sme sa na to, ako je na tom tesne pred koncom súťaže Michalovce.

Ilustračný obrázok k článku Do konca súťaže o naj mesto zostáva už len pár dní: Ako to vyzerá s Michalovcami?
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Dňa 31. októbra o 12:00 hod. bude ukončená Súťaž o NAJ mesto Slovenska, ktorú v apríli vyhlásil internetový portál slovakregion.sk. Jedná sa o online hlasovanie, pričom možno sledovať aj priebežné poradie.

Prvú priečku tesne pred koncom súťaže aktuálne okupuje mesto Sabinov, prenasledované Spišskou Novou Vsou a prvú trojicu uzatvára Púchov.

Ako sa však v konkurencii 140 slovenských miest darí práve tomu nášmu? Michalovciam nateraz patrí v priebežnom rebríčku 30. miesto.

To, ako to napokon dopadne, môžete ovplyvniť aj vy. Ešte niekoľko dní je možné na spomínanom portáli zahlasovať. Platí, že hlasovať môžu len zaregistrovaní užívatelia s kompletne vyplnenými registračnými údajmi. Registrácia je pritom bezplatná a nezaväzujúca. Hlasovať za to isté mesto je možné maximálne jedenkrát za hodinu.

Zvíťazí mesto, ktoré získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas. Výsledky budú zverejnené 5. novembra.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM