Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Do michalovskej nemocnice zavítali hokejisti: Potešili aj najmenších, FOTO

Strhli na seba pozornosť. V michalovskej nemocnici sa totiž objavili hokejisti. Podporili dobrú vec a stihli navštíviť aj tých najmenších.

Ilustračný obrázok k článku Do michalovskej nemocnice zavítali hokejisti: Potešili aj najmenších, FOTO
4
Galéria
Zdroj: Svet zdravia

Na chodbách michalovskej nemocnice Svet zdravia mohli vo štvrtok pacienti stretnúť hokejistov z klubu Dukla Ingema Michalovce. Tí chceli podporiť darovanie krvi a priamo na hematologicko-transfúziologickom oddelení tak zorganizovali autogramiádu. V nemocnici však stihli navštíviť aj tých najmenších.

Prišiel aj Foxy

"Keďže prichádza letný čas, ktorý je spojený aj s nedostatkom tejto životne dôležitej tekutiny, rozhodli sme sa touto formou pomôcť,“ uviedol HC Dukla Ingema Michalovce, prečo sa rozhodli podporiť akciu S majstrami za dobrú vec. Jej účelom je darovanie krvi.

Aj vďaka výzve hokejistov prišlo vo štvrtok ráno do michalovskej nemocnice darovať krv 31 ľudí, mnohí z nich boli pritom mladí športovci. Spolu tak darovali približne 15,5 litrov tejto najvzácnejšej tekutiny.

Pre každého darcu si hokejisti pripravili malý darček a od 8:00 h prebiehala v nemocnici i autogramiáda. Darcovia si tiež mohli pozrieť víťazné poháre hokejového klubu či sa odfotiť s maskotom Foxym.

Navštívili i pediatriu

Michalovskí hokejisti však nezabudli navštíviť ani tých najmenších pacientov v novej budove nemocnice. Zavítali na pediatriu na klaster Žena a dieťa. Pre deti to bolo veľké prekvapenie a z návštevy boli nadšené. So športovcami sa fotili a hokejisti im podpísali karty i darovali magnetky s logom klubu. A potom sa už ponáhľali na tréning, pripravujú sa totiž na piatkový (6.4.) zápas s Detvou.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

FOTO spomienky: Strhli na seba pozornosť. Nemocnicu navštívili hokejisti
4
Galéria
Zdroj: Svet zdravia
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM