Veronika Ondo-Cholewová Správy

Dobrá správa pre mnohých v našom meste: Michalovčanom vrátia zhruba 390 000 eur!

Mnohí obyvatelia nášho mesta sa potešia. Spoločnosť DOMSPRÁV oznámila, že sa Michalovčanom vráti cez ich správcu do konca mája spolu cca 390 000 €. Tu sú podrobnosti.

Ilustračný obrázok k článku Dobrá správa pre mnohých v našom meste: Michalovčanom vrátia zhruba 390 000 eur!
Zdroj: TASR

Mestský úrad Michalovce zverejnil, že v týchto dňoch spoločnosť DOMSPRÁV, s.r.o. – byty, teplo a iné služby, Michalovce, ako dodávateľ tepla a tepla na prípravu teplej úžitkovej vody pre odberateľov v Michalovciach ukončila práce na ročnom vyúčtovaní nákladov pre svojich odberateľov za rok 2017.

„Dobrou správou opäť je, že za uvedené obdobie sa Michalovčanom vráti cez ich správcu do konca mája spolu cca 390 000 eur, a to aj napriek tomu, že mesiace január a február 2017 boli v našom meste najchladnejšie za posledných šesť rokov,“ uviedla spomínaná spoločnosť.

Uvedená firma ďalej doplnila, že bežnej štvorčlennej rodine žijúcej v trojizbovom byte sa tak, ako aj za rok 2016, vráti do rodinného rozpočtu v priemere asi 30 – 50 eur, v závislosti od výšky zálohovej platby.

„V nadchádzajúcom období zostáva naším cieľom hospodárna výroba a rozvod tepelnej energie, bezporuchová dodávka tepla a teplej úžitkovej vody a realizácia opatrení, ktoré prispejú k znižovaniu výrobných a distribučných nákladov a tým aj ceny tepla v Michalovciach, čím chceme svojím dielom aj naďalej prispievať k skvalitňovaniu života občanov v našom meste,“ informoval konateľ DOMSPRÁV, s.r.o. Metod Marek.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM