VOCH Kultúra

Dobré správy pre filmových fanúšikov: Michalovské kino s NOVÝMI pravidlami

V našom kine platí nový režim. Aké sú aktuálne zákazy, obmedzenia a PROGRAM?

Ilustračný obrázok k článku Dobré správy pre filmových fanúšikov: Michalovské kino s NOVÝMI pravidlami
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Od 13.1.2022 platí v michalovskom kine režim OP – OČKOVANÍ / PREKONANÍ. V interiéri je povinnosť zakryť si dýchacie cesty respirátorom FFP2 ! Taktiež je zákaz konzumovať nápoje a jedlá.

Max. počet divákov na jedno predstavenie je 50 % kapacity priestorov hromadného podujatia. Ako zverejnilo mesto na svojom webe, max. počet divákov na jedno predstavenie je 100.

Kino Centrum zverejnilo svoj program na tento týždeň.

Klan Gucci

13. – 16. 1. o 19:00 hod.

Klan Gucci je inšpirovaný šokujúcim skutočným príbehom impéria talianskeho módneho domu. Tri desaťročia rodinnej histórie, v ktorej nechýbajú láska, zrada, dekadencia, pomsta ani vražda, skladajú dokopy mozaiku toho, čo všetko so sebou nesie slávna značka Gucci. Čaká vás Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons a Al Pacino, od režiséra Ridleyho Scotta – KLAN GUCCI.

Prečítajte si aj:

Želanie pre Ježiška

16. 1. o 17:00 hod.

Vo vianočnom filme Želanie pre Ježiška sa ukážkovo rozkmotrená rodina znova a znova snaží zmieriť. Nezodpovedný frajer, ktorého životnou náplňou je obšťastňovanie žien, zisťuje, že existuje aj otcovská a partnerská zodpovednosť. Spokojnému manželskému páru, ktorému zdanlivo nič nechýba, postaví osud do cesty dievčatko, čo ušlo z detského domova. Úspešný a sebavedomý manažér svoju spriaznenú dušu už našiel, ale predstaviť ju rodičom je preňho nočná mora. A dve osamelé osoby, ktoré už rezignovali na šťastie a hľadanie toho pravého, možno dostanú ešte jednu šancu.

ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM