Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Dojemné chvíle: Takto sa lúčili maturanti na Gymnáziu Pavla Horova, FOTO

Naozaj dojemné momenty. Maturanti Gymnázia Pavla Horova sa lúčili so svojou školou. Pozrite si to v obrazoch.

Ilustračný obrázok k článku Dojemné chvíle: Takto sa lúčili maturanti na Gymnáziu Pavla Horova, FOTO
22
Galéria
Zdroj: Gymnázium P. Horova v Mi

Na konci stredoškolského štúdia čakávajú okrem skúšok dospelosti všetkých maturantov aj príjemné povinnosti. Medzi ne nepochybne patrí i rozlúčka so svojou školou. Tú absolvovali aj maturanti na Gymnáziu Pavla Horova v Michalovciach.

Slávnostné lúčenie

Štvrtáci z michalovského Gymnázia P. Horova sa stretli pred študentmi celej školy. Nebolo to však obyčajné stretnutie. Zaužívaná maturantská tradícia, ako tomu býva i na tejto škole zvykom, priniesla aj ostatným študentom oživenie, ale i dobrú náladu, ktorá z maturantov vyžarovala. Išlo však aj o dojemné chvíle, veď maturanti sa lúčili so svojou školou.

Poďakovanie

Pred svojich učiteľov a mladších spolužiakov sa postavili žiaci štvrtých ročníkov, ktorí štyri roky drali školské lavice na najstaršom gymnáziu v Slovenskej republike na východ od Slanských vrchov. Okrem oficiálnych príhovorov nielen riaditeľky školy Kataríny Olšavovej, zaznelo aj poďakovanie maturantov ich pedagógom. Týchto končiacich študentov už onedlho čaká samotná skúška dospelosti. Všetkým držíme palce.

Vo fotogalérii si pozrite zábery z lúčenia na spomínanom michalovskom gymnáziu.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Maturanti známej michalovskej školy sa lúčili: Pozrite si to na FOTKÁCH
22
Galéria
Zdroj: Gymnázium P. Horova v Mi
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM