Zuzana Ročeňová Krimi

Dráma v michalovskom autoservise za bieleho dňa: Martin (30) bodol nožom servismana (29) do chrbta!

Dráma v jednom z michalovských autoservisov. Podľa polície útočník (30) pýtal od muža (29) peniaze a bodol ho nožom do chrbta. Čítajte, aký mal dôvod na takéto konanie.

Ilustračný obrázok k článku Dráma v michalovskom autoservise za bieleho dňa: Martin (30) bodol nožom servismana (29) do chrbta!
Foto: Barbara Dallosová / Zdroj: Dnes24.sk

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície obvinil Martina (30) z okresu Vranov nad Topľou, zo spáchania zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu a prečinu hrubého nátlaku. Ako uviedol košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó k incidentu došlo v piatok (6. 2. 2015) popoludní, v jednom z michalovských autoservisov.

„Od tam prítomného muža (29) pýtal obvinený peniaze, ktoré poškodený dlhoval tretej osobe. Poškodený mu peniaze odmietol vydať a tak ho obvinený fyzicky napadol. Počas útoku obvinený bodol poškodeného nožom do chrbta a porezal ho na ruke,“ objasnil Szabó. Spôsobil mu zranenia s predpokladanou dobou liečenia v trvaní najmenej päť týždňov.

Obvinený bol zadržaný a umiestnený do cely policajného zaistenia s podnetom na väzobné stíhanie. „V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na štyri až desať rokov,“ doplnil policajný hovorca.

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM