Zuzana Ročeňová Samospráva

Eso pravicovej koalície v Michalovciach: Katarína Maršálková (51) prezradila, čo ju v meste hnevá!

Zoznam kandidátov o post primátora sa riadne rozrástol! Katarína Maršálková kandiduje s podporou štyroch politických strán a TOTO ju najviac hnevá v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Eso pravicovej koalície v Michalovciach: Katarína Maršálková (51) prezradila, čo ju v meste hnevá!
Zdroj: Dnes24.sk

Hlavnou témou dnešnej oficiálnej tlačovej besedy Kataríny Maršálkovej, boli blížiace sa novembrové komunálne voľby a zložitá politická situácia v našom meste. „Chcem zdôrazniť, že kandidujem ako nezávislý kandidát a nie som členkou žiadnej politickej strany. Teším sa podpore koaličných partnerov, ktorí sa rozhodli ma podporiť,“ uviedla Maršálková.

Problémy, ktorých je potrebné riešiť v našom meste je viacero. Čo ju najviac hnevá a čo by chcela v prípade zvolenia zmeniť? „Vedenie mesta je príliš vzdialené ľuďom, ako keby bola medzi mestom a občanmi jedna veľká diera. Nevravím, že ľudia z mestského úradu nie sú ochotní alebo ústretoví, ale veľa veci, ktoré človek príde na mestský úrad vyriešiť sa vôbec neriešia. Mesto nemá záujem podľa môjho presvedčenia riešiť problémy občanov.“

„V našom meste je obrovská nezamestnanosť, ľudia odchádzajú. Mladí ľudia nemajú prácu, preto som sa obklopila mladými ľuďmi, pretože oni vedia, čo by chceli." Do komunálnych volieb vstupuje s podporou strán Nova, OĽaNO, SaS, SDKÚ. Katarína Maršálková (51) je obyvateľkou Michaloviec od narodenie a podniká v oblasti kvetín.

Čítajte, kto každý kandiduje na post primátora nášho mesta.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM