Veronika Ondo-Cholewová Rôzne Kultúra

Festival plný hudby aj zlatistého moku je za dverami: Pozrite si program

Už o pár dní v Michalovciach vypukne festival plný zlatistého moku. Tešiť sa môžete na množstvo zábavy, dobrú hudbu a výborných umelcov. Preštudujte si program.

Ilustračný obrázok k článku Festival plný hudby aj zlatistého moku je za dverami: Pozrite si program
Zdroj: Dnes24.sk

Festival My sme Východ sa uskutoční už túto sobotu 25. augusta v Parku študentov v Michalovciach. Od 15:00 hod. sa môžete tešiť na množstvo zábavy, umelecké remeslá, ale aj dobrú hudbu a výborných umelcov…Preštudujte si podrobný program akcie!

Známe mená

Festivalovú atmosféru si vychutnáte so známymi hudobnými interpretmi. Na svoje si prídu aj vyznávači dobrého jedla a chutného pivka. Organizátori sľubujú v prvom rade výbornú atmosféru, množstvo príjemných koncertov a super náladu.

Na pódiu privítame interpretov slovenskej hudobnej scény – Lukáša Adamca, Heľenine oči, Sokoly. Spestrením programu by mal byť bezpochyby aj Juraj ŠOKO Tabaček. Celú akciu bude moderovať obľúbený Milan „Junior“ Zimnýkoval, ktorý pochádza z Michaloviec. Zabávať vás bude aj Marián Čekovský.

Kríglový tanec

Súčasťou festivalu bude aj sprievodný program a rôzne súťaže. Ako organizátori uvádzajú, uvidíte kríglový tanec, budete si môcť urobiť spomienku na festival vo fotobúdke alebo si nechať vytetovať folklórny motív.

Sprievodný program:

  • Uhádni spievanku
  • Folklórny súboj
  • Kríglový tanec
  • Odkiaľ si má milá?
  • Cesta východom
  • Tetovanie folklórnych motívov
  • Fotobúdka

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM