Tomáš Šuhajda Krimi

FOTO Hrozivá dopravná nehoda troch áut: Dvaja ťažko zranení!

Vo štvrtok popoludní došlo k vážnej dopravnej nehode, do ktorej boli zapojené až tri autá a dvaja ľudia sa ťažko zranili.

Ilustračný obrázok k článku FOTO Hrozivá dopravná nehoda troch áut: Dvaja ťažko zranení!
Zdroj: Policajný zbor SR

K nehode troch áut došlo o 14:37 za vlečkovým železničným priecestím pred Strážskym. Úsek Strážske – Nižný Hrabovec tak bol opäť raz svedkom dopravnej nehody a dočasne úplne uzavretý.

„Vodič (34) z Vranova nad Topľou viedol osobné motorové vozidlo zn. Škoda Fabia po št. ceste č. I/18 v smere od mesta Vranov nad Topľou na mesto Strážske, kde za vlečkovým železničným priecestím pred mestom Strážske predchádzal vozidlo zn. Mercedes-Benz, ktoré viedol vodič (60) z Michaloviec a do ktorého pri predchádzaní narazil. Následkom toho prešiel do protismeru a tam sa čelne zrazil s oproti idúcim vozidlom zn. Škoda Fabia, ktoré viedol 31-ročný vodič z Humenného, ktorý pri nehode utrpel ľahké zranenia, jeho spolujazdkyňa sa zranila ťažko. Ťažko sa zranil aj vodič z Vranova, ktorý viedol škodu Fabia,“ informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Ako ďalej uviedla policajná hovorkyňa, dvaja vodiči boli podrobení dychovej skúške s negatívnym výsledkom, tretiemu ťažko zranenému bola za tým účelom odobratá krv. Pri dopravnej nehode bola škoda na autách vyčíslená na približne 11 500 eur. „V súvislosti s dopravnou nehodou polícia začala trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví,“ dodala Mésarová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM