Rôzne

FOTO výzva: Pochváľte sa záhradou so srdcom, úrodou z balkóna i pracovitými rukami

Leto nie je len čas dovoleniek, ale aj čas v záhrade, čas práce, prestavieb a výtvorov, ktoré sa vám vďaka vašej šikovnosti a pracovitým rukám podarili.

Ilustračný obrázok k článku FOTO výzva: Pochváľte sa záhradou so srdcom, úrodou z balkóna i pracovitými rukami
Zdroj: Dnes24.sk

Leto nie je len o kúpaní v bazéne, pití domácich vychladených limonád, grilovaní a o dovolenkách. V lete potrebuje vaša záhrada alebo balkón pravidelnú starostlivosť rovnako, ako po zvyšok roka. Teraz je ten čas ukázať sa, čo ste vytvorili.

Úroda, skalky, buriny

V lete je v záhrade veľa práce. Všetko rastie, treba prekopávať pôdu, často polievať, zberať niektoré druhy ovocia. Ale je to aj čas, keď záhrada ukáže celú svoju krásu. Teraz je čas na to, aby ste sa pochválili vašou úrodou, skalkou alebo krásnymi kvetinami.

Urobte zábery na vaše nádrže s vodou, koľko polievačiek zvládnete odniesť alebo ako si zjednodušujete polievanie.

Plietie a strihanie práve nepatria medzi najobľúbenejšie práce na záhrade, ale bez toho to nejde. A v lete obzvlášť. Záhony treba aj pravidelne odburiňovať, lebo burina rastie minimálne dvakrát rýchlejšie ako zelenina alebo kvety. Je to riadna makačka, pokojne nám pošlite, ako ťaháte burinu.

Prečítajte si aj

Živý plot i balkóny

Aj vy máte doma živý plot alebo krik, ktorý striháte do nezvyčajného tvaru? Sme na to zvedaví! Nemáte záhradu? Nevadí, pošlite nám váš pekný balkón, čo sa vám na ňom podarilo vypestovať počas leta. Nekonečné kosenie, polievanie, pílenie, strihanie – pošlite najpracovitejšie zábery.

Všetky FOTOGRAFIE posielajte do komentára na náš facebook po kliknutí TU. Alebo kliknite nižšie na priložený príspevok na našom facebooku Michalovce 24. Čakáme na vaše záhrady, prestavby, skalky, kopy sena…jednoducho vašu prácu. Ukážte nám vašu letnú prácu aj to čo ste ňou dosiahli.

Pochváľte sa prácou, nie dovolenkou🙂Chceme vaše zábery 📸 keď sa zapotíte pri kosení, burine, prestavbe, paradajke🍅.....

Posted by Michalovce24.sk on Friday, August 20, 2021
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM