VOCH Krimi

FOTO: Záchranári pomáhali pri HROZIVEJ nehode troch áut

Na ceste pri Michalovciach sa zrazili tri autá. Do nemocníc odviezli aj zranených.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Záchranári pomáhali pri HROZIVEJ nehode troch áut
3
Galéria

Pri zrážke troch osobných motorových vozidiel, ku ktorej došlo v pondelok ráno v katastri obce Pozdišovce v okrese Michalovce, sa ľahko zranila jedna osoba. Škodu na vozidlách vyčíslili na 12-tisíc eur, vodičovi, ktorý nehodu spôsobil, polícia na mieste zadržala vodičský preukaz. Potvrdila to hovorkyňa košického krajského policajného riaditeľstva Jana Mésarová.

Pozdišovce – Trhovište

Podľa doterajších zistení viedol 34-ročný vodič z Michaloviec vozidlo zn. Citroën Berlingo v smere od obce Pozdišovce na Trhovište, pričom sa pravdepodobne dostatočne nevenoval vedeniu vozidla a pri predchádzaní pred ním idúceho vozidla sa nestihol bezpečne pred toto vozidlo zaradiť.

Narazil pritom do odstaveného vozidla zn. BMW na pravej strane cesty, ktoré malo rozsvietené výstražné osvetlenie a miesto bolo vyznačené výstražným trojuholníkom.

Viac krimi

Zrážka v protismere

„Vozidlo zn. Citroën Berlingo v dôsledku nárazu odhodilo do protismeru, kde sa zrazilo s protiidúcim vozidlom zn. Opel Astra,“ doplnila Mésarová s tým, že ľahké zranenia utrpel vodič, ktorý dopravnú nehodu spôsobil.

Výsledky dychových skúšok požitie alkoholu u žiadneho z vodičov nepreukázali. „Presná príčina dopravnej nehody a jej bližšie okolnosti sú predmetom objasňovania dopravnej nehody,“ uzavrela hovorkyňa.

Zrážka troch motorových vozidiel pri Michalovciach
3
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM