Rôzne

Fotografie z našich končín odhaľujú viac: Jedinečné zábery, z ktorých dýcha nielen príroda

Priatelia fotografie zo Zemplína sa spojili, aby zachytili prírodu cez svoj objektív. Originálne zábery si môžete pozrieť v Michalovciach.

Ilustračný obrázok k článku Fotografie z našich končín odhaľujú viac: Jedinečné zábery, z ktorých dýcha nielen príroda
Zdroj: Dnes24.sk

Aj z Morského oka

Foto plenér pod oficiálnym názvom Tvorivá dielňa/plenér Ekológia verzus Turizmus metodicky i organizačne pripravili a uskutočnili minulý rok v dňoch 2., 3. a 4. októbra 2015 na Morskom oku vo Vihorlatských vrchoch. Tento projekt grantom podporilo MK SR.

„Teraz je tu ten správny čas, keď sme sa rozhodli pripraviť pre vás i pre nás, výsledok nášho spoločného fotenia. Každý z účastníkov stretnutia videl prírodu i dianie v nej podľa svojho oka a možnosti svojho objektívu a také sú aj fotografie, ktoré tam za krásneho slnečného počasia vznikli,“ informoval zo Zemplínskeho osvetového strediska v Michalovciach (ZOS) Vladimír Krecula.

Ekológia v každom zábere

Fotografie sú podľa jeho slov rôzne, pestré zobrazením prírody i tematicky. Ekológia je v každej fotke, v každom zábere, no len málo je zobrazená negatívne. „I keď treba na to upozorňovať, účastníci boli radi, že v súčasnej dobe, toto bolo a je miesto ako oáza pokoja a oddychu, súznenie prírody s dotykom človeka i samotnej turistiky,“ dodali zo ZOS.

Vernisáž výstavy sa uskutoční v pondelok 15. februára 2016 o 16. hodine, na ktorú vás srdečne pozývajú. Výstava potrvá do 8. marca 2016 v Galérii Zemplínskeho osvetového strediska v Michalovciach.

Môže vás zaujímať:

Títo Michalovčania majú zálusk na kreslo v parlamente: Mená ľudí z nášho mesta, ktorí kandidujú vo voľbách

Michalovskí zaľúbenci: Ako to u nás vyzerá so svadbami na Valentína?

Pribudnú v michalovskom okrese desiatky nových miest? Známa firma podala žiadosť o dotáciu

Foto: ilustračné/Morské oko

EKO FOTO v Michalovciach od našich fotografov
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM