Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

FOTOREPORTÁŽ: Zavítali sme na burzu starožitností a kuriozít v Michalovciach

Milovníci zaujímavých kúskov si na nej prišli na svoje. V Michalovciach sa opäť konala burza starožitností a kuriozít. Zavítali sme na ňu aj my.

Ilustračný obrázok k článku FOTOREPORTÁŽ: Zavítali sme na burzu starožitností a kuriozít v Michalovciach
20
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Zaujímavé kúsky, ktoré dokázali pritiahnuť pohľady návštevníkov. Tak také ste mohli vidieť na burze starožitností a kuriozít v Michalovciach, na ktorú sme sa počas uplynulého víkendu boli pozrieť aj my a to aj s našim fotoobjektívom.

Michalovskú tržnicu počas uplynulého víkendu osídlili predávajúci, ktorí priniesli do metropoly Zemplína ozaj zaujímavé a nevšedné vecičky. Konala sa tam totiž ďalšia burza starožitností a kuriozít. V spomínanom známom priestore ste mohli zazrieť rôzne predmety, ako napríklad staré mince, historické zbrane, zaujímavé známky, ale aj porcelánové bábiky s keramikou.

„Takéto prilby kedysi nosievali nemeckí vojaci,“ ukázal nám jeden z predávajúcich. Ľudia si mohli priamo veci pozerať aj ohmatať. Prilby dokonca aj skúsiť na hlavách, či dokonca sa s nimi odfotografovať.

Na svoje si prišli aj zberatelia platní. Za pár eur si niektorí odniesli domov svojich obľúbených interpretov. V škatuliach sa nachádzali stovky naozaj všakovakých platní – od rozprávok až po vážnu hudbu.

„Sú tu pekné staré jedálenské súpravy, poháre či lyžičky. Takéto veci sme kedysi mali doma,“ uviedla pre náš spravodajský portál seniorka Anna. Návštevníkom sa páčili aj staré obrazy. „Nikdy neviete, akú môžu mať hodnotu,“ povedal Peter, ktorý si na burze našiel pekné dekoračné kúsky na svoju chatu. Svojím vekom ho upútali telefóny aj staré medaily.

Viac už si pozrite v našej priloženej fotogalérii.

Bolo sa veru na čo pozerať: OBJEKTÍVOM zo zaujímavej michalovskej burzy
20
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM