Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Fotoreportáž z Parku študentov: Milovníci zlatého moku si prišli na svoje

V Parku študentov sa uskutočnili Michalovské pivné slávnosti. Ako to na nich vyzeralo? Boli sme pri tom aj s našim objektívom.

Ilustračný obrázok k článku Fotoreportáž z Parku študentov: Milovníci zlatého moku si prišli na svoje
13
Galéria

Michalovské pivné slávnosti si počas dvoch dní užili nielen milovníci zlatého moku. V Parku študentov bol pre návštevníkov pripravený zaujímavý program a rôzne súťaže.

Aj neobvyklé príchute

Počas uplynulého piatku a soboty mohli ochutnať návštevníci desiatky druhov piva. Vyberať si mohli z tradičných aj menej obvyklých chutí. „Ochutnal som tmavú jahodu a silnú pätnástku,“ priznal sa nám napríklad návštevník Gabriel.

Katka, ktorá sa rozhodla na podujatie prísť s celou rodinou, ochutnávala len neakoholické nápoje. „Prekvapilo ma veľmi lahodné nealkoholické pivo s chuťou slivky,“ opísala Katka.

Atmosféru dotvárali aj hudobné skupiny Flegment či Gerock Kabát Revival. Na gitare zahral aj Ľuboš Basarab, ktorý zaspieval niekoľko známych hitov. „Bez neho by pivné slávnosti nemohli byť,“ povedal moderátor počas podujatia o tomto tradičnom hudobnom hosťovi.

Pivné súťaže

Areálom okrem piva rozvoniavali aj langoše či iné dobroty. Na jednej strane ľudia mohli nájsť pódium plné hudby a na druhej sa nachádzalo niekoľko detských kotočov či nafukovacích skákacích hradov.

Podujatie spestrili i rôzne súťaže. Prítomní súperili napríklad v pití piva alebo aj v čo najdlhšom držaní pivného suda pred sebou. Viac si už môžete pozrieť v priloženej fotogalérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Pozrite si to v obrazoch: Objektívom z Michalovských pivných slávností
13
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM