Rôzne

Galéria pod nebom v Michalovciach? Takouto novou výstavou láka, FOTO

Možno zláka aj vaše oči. V parčíku na michalovskom námestí otvorili novú výstavu v Galérii pod nebom.

Ilustračný obrázok k článku Galéria pod nebom v Michalovciach? Takouto novou výstavou láka, FOTO
10
Galéria
Zdroj: Mesto Michalovce

Pri prechádzke michalovským námestím nevynechajte novú výstavu Galérie pod nebom, ktorá sa nachádza v parčíku s fontánou pred Mestkým úradom v Michalovciach.

Ide konkrétne o výstavu, ktorá nesie názov 100 rokov Červeného kríža na Slovensku a v Michalovciach. A zlákať môže aj vaše oči.

Otvorenie výstavy

Na otvorení výstavy, ktoré sa konalo v utorok 13. augusta, bol aj prvý muž mesta Michalovce Viliam Zahorčák. Spoločenského aktu sa zúčastnil tiež riaditeľ Zemplínskeho múzea v Michalovciach Martin Molnár spolu so svojimi spolupracovníkmi.

Zemplínske múzeum výstavu pripravilo v spolupráci so Slovenským Červeným krížom, ktorý tu mal tiež svoje zastúpenie. Ide o výstavu tvorenú z niekoľko panelov. Veľkoplošné zábery prezentujú dôležité historické míľniky Červeného kríža, princípy jeho práce, historické osobnosti, pôsobenie na Slovensku i v Michalovciach.

24 hodín denne

Ak sa chystáte prechádzať našim námestím, neváhajte sa pri spomínanej výstave zastaviť. Galéria pod nebom je už obľúbenou formou výstavy, otvorenou 24 hodín denne 7 dní v týždni.

Ako informovala michalovská radnica, výstava pod názvom 100 rokov Červeného kríža na Slovensku a v Michalovciach bude verejnosti prístupná do polovice októbra, resp. dokedy to poveternostné podmienky dovolia. Súčasná prezentácia vystriedala fotografickú výstavu venovanú športu – Michalovce sú Európske mesto športu 2019.

Pozrite si zábery z otvorenia výstavy v Galérii pod nebom v Michalovciach.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Nová výstava na michalovskom námestí: Pozrite si zábery z otvorenia
10
Galéria
Zdroj: Mesto Michalovce
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM