Zuzana Ročeňová Rôzne

Hemžilo sa to kráskami: Druhý ročník Miss Michalovce je v plnom prúde

V poradí už druhý ročník Miss mesta Michalovce je v plnom prúde. Svoju krásu, šarm či charizmu prišli na prvý kasting v Michalovciach ukázať krásky z okolia. Nechýbala ani vždy atraktívna promenáda v plavkách.

Ilustračný obrázok k článku Hemžilo sa to kráskami: Druhý ročník Miss Michalovce je v plnom prúde
Zdroj: Dnes24.sk

Michalovský kasting o korunku krásy prilákal jedenásť kandidátok zo Zemplína, prevažne študentiek stredných škôl, ktoré chcú skúsiť modeling a ukázať svoju krásu. „Väčšina z nich bola z okolitých dedín – Pozdišovce, Lučkovce, Krasnovce, Budkovce , jedna slečna bola z Humenného a iba dve z Michaloviec. Čo nás veľmi mrzí, lebo čakali sme vyššiu účasť Michalovčaniek,“ hovorí organizator súťaže M. Biľo.

Pred odbornou porotou

Súťažiacich sa ujala štvorčlenná porota, ktorá vyberá tie najzaujímavejšie dievčatá, z ktorých vzíde nová Miss Michalovce 2014. Každá kandidátka na postup predstúpila v plavkách, previedla chôdzu a následne ju porotcovia vyspovedali. Okrem vonkajšej krásy porotu zaujímala charizma, šarm a celkové vystupovanie každej súťažiacej.

„Porota vyberala podľa podmienok účasti na kastingu, dievčatá mali mať minimálne 170 cm, a hoci niektorým chýbalo pár centimetrov ich šarm to doplnil. Významnú úlohu zohral vek dievčat a samozrejme celkový dojem, vystupovanie a podobne. Momentálne ešte nie sú vybrané žiadne finalistky, ale pár adeptiek by sa našlo,“ prezradil Biľo.

Prestížny druhý ročník

Prestížna súťaž nášho mesta Michalovce a krásneho Zemplína – MISS mesta MICHALOVCE, organizuje spoločnosť UBP – united business partners, s.r.o. pod záštitou pána primátora mesta Michalovce – Viliama Záhorčáka.

V pilotnom ročníku najviac zaujala Michalovčanka Andrea Gencová (20), ktorá si odniesla korunku z Las Vegas a titul prvej Miss Michalovce 2013.

Druhé kolo kastingu sa uskutoční 30. mája 2014 od 14:00 hod. do 17:00 hod. (Hotel Jalta).

Foto: Tomáš Topoľančín

Miss mesta Michalovce 2014 prvý kasting
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM