Správy

Hasiči sa ponáhľali k nehode, zrazili sa s autobusom. Poslali ďalšie auto, do toho narazili cestári!

Vážna dopravná nehoda sa stala ráno na východe Slovenska. Jedno z hasičských vozidiel sa zrazilo s autobusom práve v čase, keď sa ponáhľalo na zásah.

Ilustračný obrázok k článku Hasiči sa ponáhľali k nehode, zrazili sa s autobusom. Poslali ďalšie auto, do toho narazili cestári!
Zdroj: TASR

K rannej nehode osobného auta v obci Tuhriná v Prešovskom okrese hasiči nedorazili. Na Východnej ulici v Prešove došlo k stretu hasičského vozidla s autobusom. Podľa informácií hovorcu Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove Petra Kovalíka sa pri nehode jeden hasič zranil ľahko, no bol ošetrený na mieste, v autobuse nebol nikto zranený.

„Na miesto nehody v Tuhrinej, kde bolo päť osôb vo vozidle, bolo poslané ďalšie zásahové vozidlo. Aj to však malo smolu. Po príjazde na miesto došlo k stretu s vozidlom Slovenskej správy ciest, ktoré radlicou zasiahlo naše auto. Nikomu sa však nič vážne nestalo. Tento piatok však aj tak môžeme hodnotiť ako čierny piatok,“ povedal hovorca.

O škodách na vozidlách hasičov sa zatiaľ vyjadriť odmietol. Na záver ešte uviedol, že ani osoby vo vozidle v Tuhrinej neboli ťažko zranené. Auto tam skončilo v priekope zrejme pre poveternostné podmienky.

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM