Zuzana Ročeňová Samospráva

O svoje kreslo zabojuje opäť: Viliam Záhorčák ohlásil kandidatúru na primátora!

Na dnešnej tlačovej besede strany SMER - SD, ktorej témou boli jesenné voľby do orgánov samosprávy v meste Michalovce na volebné obdobie 2014/2018, ohlásil svoju opätovnú kandidatúru terajší primátor Viliam Záhorčák.

Ilustračný obrázok k článku O svoje kreslo zabojuje opäť: Viliam Záhorčák ohlásil kandidatúru na primátora!
Zdroj: Dnes24.sk

„Okresná rada jednomyseľne schválila kandidatúru Viliama Záhorčáka na post primátora mesta Michalovce na ďalšie funkčné obdobie. Rozhodnutie je výsledkom jeho práce a práce poslancov v každej jednej oblasti,“ hovorí okresný predseda SMER-SD Emil Ďurovčík.

Problémov, ktoré treba riešiť v Michalovciach je viacero. V prípade opätovného zvolenie chce súčasný primátor Záhorčák pokračovať v začatej práci. „Kandidatúru, ktorou ma strana poverila, samozrejme prijímam. Som pripravený urobiť všetko, čo bude v mojich silách pre ďalší rozvoj Michaloviec, ak pravda mi dajú dôveru aj občania v blížiacich sa voľbách,“ povedal Viliam Záhorčák.

A na otázku čím chce osloviť občanov odpovedal terajší primátor Záhorčák takto: „Mám víziu mesta, ako by mohlo vyzerať. Každé volebné obdobie sa snažím tento cieľ naplniť. Určite budeme chcieť dokončiť rekonštrukcie sídlisk, škôl, venovať sa športoviskám a infraštruktúre mesta, ktorá sa podľa môjho názoru výrazne zlepšila. Jedna vec sú predstavy a druhá vec sú reálne možnosti, a čo sa týka tých predstáv, rozhodne by som sa ich chcel prioritne držať.“

Strana SMER – SD sa v nesledujúcich komunálnych voľbách nebráni spolupráci s inými politickými stranami. „V prípade ak bude záujem, sme ochotní stretnúť sa s každou jednou politickou stranou na území mesta Michalovce,“ doplnil Emil Ďurovčík.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM