Správy Rôzne

Horúce betónové námestie s fontánou bez vody, VIDEO a FOTO

Michalovce, napriek tomu, že o ňom mnohí stále hovoria ako o betónovom meste, má aj výnimočne mnoho zelených plôch. Ľudí však štve aj fontána uprostred námestia. Je bez vody.

Zdroj: Dnes24.sk

Námestie slobody v Michalovciach je oddychovou zónou metropoly Zemplín. Michalovčania a ľudia z okolia si však všimli niečo nezvyčajné. Fontána, ktorá by ich mala trochu schladiť a vzduch osviežiť – nefunguje.

Horúco na námestí

Horúce letné dni nám dávajú poriadne zabrať. Útočisko hľadáme na terasách podnikov, v parkoch aj pri vode. Pri fontáne sa však nedočkáme.

Tunajšie fontány, ktoré sú v tomto období vyhľadávané viac ako inokedy, nefungujú. Ako už bývalo zvykom, aj počas leta sa mohli Michalovčania osviežiť pri malých fontánach na pitie, ako aj pri veľkých fontánach. Zatiaľ však nie sú spustené. A tak Michalovčania bojujú s horúčavami ako sa len dá.

Zo sveta

Ľuďom chýba fungujúca fontána

Naši čitatelia nám ironicky napísali: „Tá fontána nemá chybu.“ Ďalší sa pozastavovali, že je v meste fontána a bez vody. „Chýba nielen fontána, ale aj nejaké kúpalisko,“ komentoval náš čitateľ.

„A voda?,“ pýtal sa Peter. Iveta konštatovala, že je to smutný pohľad na mesto bez funkčnej fontány: ,,Mohli by si vziať príklad zo susedného mesta Humenné, krásna kvetinová výzdoba a fungujúca fontána."

OBRAZOM: Fontány na námestí sú bez vody
7
Galéria

Teplo v meste?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM