Samospráva

Info, ktoré bude Michalovčanov zaujímať: Kde sú v pláne opravy ciest a chodníkov?

V Michalovciach sa obnovy majú dočkať viaceré chodníky či komunikácie. O ktorých presne je reč? Pozrite si to už teraz...

Ilustračný obrázok k článku Info, ktoré bude Michalovčanov zaujímať: Kde sú v pláne opravy ciest a chodníkov?
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Stav niektorých chodníkov a ciest sa má v Michalovciach už onedlho zmeniť k lepšiemu. V našom meste sa totiž chystá rekonštrukcia zameraná práve na ne.

Kde sa má opravovať?

„Mestská rada v Michalovciach schválila zmenu realizačného plánu rekonštrukcie miestnych komunikácií a chodníkov na roky 2016 až 2018 a to tak, že sa vypúšťa časť priestoru ohraničený ulicami Prof. Hlaváča – Martina Rázusa – Karola Kuzmányho a dopĺňa sa o ďalšie ulice,“ informovalo mesto.

My sme zistili, na ktorých uliciach sa má zrealizovať obnova. V pláne je investovať do komunikácie na Ul. Ant. Bernoláka a Ul. A. S. Makarenku. Obnovy sa má dočkať aj plocha pri bytovom dome H na Ul. kpt. Nálepku, či križovatka Ul. kpt. Nálepku. Dobré správy máme aj pre obyvateľov panelákov na Jána Hollého, kde sa počíta s obnovou časti chodníka.

Dočkať sa majú aj škôlky

V pláne sú opravy aj na opačnej strane mesta na Ul. saleziánov, ide konkrétne o chodník pri objekte Zlatý bažant. To však ešte nie je všetko. „Spevnené budú plochy a chodníky v areáloch materských škôl Ul. Jana A. Komenského, Okružná, Jána Švermu, Masarykova, S. H. Vajanského, Leningradská a Školská,“ zverejnila radnica.

A s akými termínmi rekonštrukcie sa počíta. „V Michalovciach sa zabezpečí realizácia rekonštrukcie miestnych komunikácií a chodníkov v rokoch 2016 až 2018,“ prezradilo na záver mesto.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z MIchaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM