Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Info od michalovskej radnice: Od kruháča smerom do centra povedie sprievod mestom

Informácie, ktoré vás môžu zaujímať. Už v piatok 10. augusta, od kruháča so Zemplínčankou smerom do centra Michaloviec pôjde sprievod mestom.

Ilustračný obrázok k článku Info od michalovskej radnice: Od kruháča smerom do centra povedie sprievod mestom
Zdroj: Dnes24.sk

59. ročník Zemplínskych slávností sa bude v Michalovciach konať na tribúne pri Mestskom úrade od 10. do 11. augusta. No a práve s týmto podujatím súvisí aj sprievod, ktorý zajtra povedie našim mestom.

Sprievod

Zemplínske slávnosti odštartujú v piatok popoludní. Od 13:00 hod sa môžete tešiť na ukážky folklórných súborov pred obchodnými centrami. No a od 15.00 hod. bude nasledovať už vyššie spomínaný sprievod mestom. Folkloristi počas neho rozveselia spevom a tancom ulice nášho mesta.

„Sprievod môžete stretnúť na Hollého ulici od 15. hodiny, kedy sa pohne od okružnej križovatky so Zemplínčankou smerom do centra mesta,“ informovali z michalovskej radnice.

Kto bude v sprievode?

Ako radnica ďalej informovala, na tomto sprievode mestom, sa zúčastnia detský folklórny súbor Zemplínik, folklórny súbor Zemplín, Jurošík, Svojina, folklórna skupina Laborec, Moravančan, Hatalovčan a Rakovčan.

O pol piatej popoludní je potom v pláne samotné otvorenie Zemplínskych slávností. Toto známe podujatie potrvá až do soboty večera. Program nájdete aj TU.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM