Iné športy

Iuventa Michalovce má novú posilu: Je ňou srbská brankárka Milena Petkovičová

Srbská brankárka Milena Petkovičová sa stala novou posilou Iuventy Michalovce. S vedením klubu podpísala zmluvu na jednu sezónu s opciou na ďalšiu.

Ilustračný obrázok k článku Iuventa Michalovce má novú posilu: Je ňou srbská brankárka Milena Petkovičová
Zdroj: TASR

Petkovičová prišla do Iuventy zo slovinského klubu ŽRK Mlinotest Ajdovščina. Klub informoval o novej posile na svojej oficiálnej stránke.

V michalovskom družstve by sa mala nová hádzanárka popasovať o post brankárskej jednotky s Ukrajinkou Irou Jablonskou, ktorá sa však po zlomenine nohy zapojí do prípravy až v septembri. V klube počítajú aj s mladými Katarínou Mulikovou a Izou Kondášovou.

„Na správnej rade klubu sme rozhodli o odchode Nataši Antičovej s tým, že sa budeme obzerať po novej brankárke. Najprv sme oslovili mnoho talentovaných brankárok zo Slovenska. Keďže sme sa nevedeli dohodnúť, pochopiteľne sme našu pozornosť obrátili na zahraničie. Nakoniec boli v hre dve brankárky, ktoré boli u nás v klube na skúške. Rozhodli sme sa pre Milenu Petkovičovú, ktorú v klube vítam, a verím, že sa jej tu bude dariť,“ uviedol športový riaditeľ Iuventy Radoslav Kozlov.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM