Rôzne

Jarné prázdniny sa blížia: V Michalovciach sa chystajú aj takéto pekné akcie

Ani sme sa nenazdali a jarné prázdniny už klopú na dvere. A aké akcie sa v súvislosti s nimi chystajú v Michalovciach? Tu sú naše tipy.

Ilustračný obrázok k článku Jarné prázdniny sa blížia: V Michalovciach sa chystajú aj takéto pekné akcie
Zdroj: TASR

Jarné prázdniny sa už blížia. V našom – Košickom – kraji začnú 18. februára (pondelok) a potrvajú do 22. februára 2019 (piatok). Školské vyučovanie sa začne 25. februára 2019 (pondelok). Prinášame vám dva tipy na pekné prázdninové akcie v Michalovciach.

Hvezdáreň

Hvezdáreň Michalovce chystá počas blížiacich sa jarných prázdnin lákavý program. Každý pracovný deň jarných prázdnin bude od 10. do 12 hod. pripravený pre všetkých záujemcov program. Vstupné detí je 1 euro a rodičia majú bezplatný vstup.

V pondelok budú tvorivé dielne. Na ďalší deň sa deti dozvedia viac nielen o planétach a v stredu sa plánujú nebezpečne dobré pokusy. Štvrtok sa chystá rozprávanie o tom, ako funguje raketoplan či raketa. V piatok sa návštevníci dozvedia nielen o lietaní kozmonauta.

Prázdninová knižnica

Pozvánku na jarné prázdniny má pre školákov aj Zemplínska knižnica Gorazda Zvonického v Michalovciach. V týždni od 18. – 22. februára si do priestorov knižnice môžu prísť oddýchnuť, čítať, tvoriť, hrať sa aj spoznávať nových kamarátov.

„Príďte si oddýchnuť, čítať, tvoriť, hrať sa, spoznávať nové knihy i nových kamarátov,“ pozýva okresná knižnica, v ktorej privítajú všetky deti, aj tie, ktoré ešte cestu do knižnice neobjavili. Do prázdninovej knižnice je totiž vstup voľný.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Počas jarných prádznin sa možno chystáte aj na lyžovačku. Vo videu nižšie si môžete pozrieť takú netradičnú – fašiangovú.

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM