Rôzne

Jej činnosť neunikla pozornosti: Pocta pre pracovníčku michalovského úradu práce!

Dostalo sa jej krásnej pocty! Na slávnostnom podujatí za účasti premiéra aj ministra práce bola ocenená i pracovníčka michalovského úradu práce.

Ilustračný obrázok k článku Jej činnosť neunikla pozornosti: Pocta pre pracovníčku michalovského úradu práce!
Zdroj: TASR

Vo štvrtok sa v Bratislave slávnostne odovzdávali ocenenia Sociálny čin roka a ocenenia pre zamestnancov detských domovov (DeD) a zamestnancov oddelení sociálnoprávnej ochrany detí a sociálnej kurately úradov práce, sociálnych vecí a rodiny. Podujatia sa zúčastnili aj premiér Robert Fico (Smer-SD) a šéf Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR Ján Richter (Smer-SD).

„Môžem s veľkým potešením povedať, že pre budúci rok budeme môcť zvýšiť materský príspevok, zvýšiť rodičovský príspevok a postupne realizovať niektoré veci, ktoré sa týkajú mladých rodín a detí, čo celkom iste spoločnosť a mladé rodiny privítajú,“ oznámil okrem iného vo svojom príhovore minister práce.

Pri slávnostnom odovzdávaní ocenení sa nestratili ani Michalovce. V kategórii zamestnancov sociálnoprávnej ochrany detí a sociálnej kurately totiž dostala ocenenie Svetlana Kertisová z Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny (ÚPSVaR) Michalovce. Spolu s ňou v tejto kategórii boli ešte ocenení aj Lucia Kecskésová z ÚPSVaR Nové Zámky, Suchoža Oskár z ÚPSVaR Trebišov, Jana Šimovičová z ÚPSVaR Nové Mesto nad Váhom, Lívia Madáčová z ÚPSVaR Rožňava, Mária Bolebruchová z ÚPSVaR Bratislava a Eva Kuzbelová z ÚPSVaR Banská Bystrica.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM