Rôzne

Kam si skočiť počas tohto týždňa v Michalovciach a okolí? Nechajte si poradiť

Neviete, kam si skočiť počas aktuálneho týždňa v našom meste a okolí? Možno vás oslavia naše tipy na zaujímavé podujatia. Tu sú...

Ilustračný obrázok k článku Kam si skočiť počas tohto týždňa v Michalovciach a okolí? Nechajte si poradiť
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Výstava

do 30. 11. 2018, Zemplínska knižnica G. Zvonického, Michalovce

V michalovskej knižnici môžete vidieť interaktívnu digitálnu putovnú výstavu Československá štátnosť 1918, ktorá ponúka zásadné informácie o historickom a kultúrnom dianí v čase vzniku Československej republiky jazykom 21. storočia. Výstava je umiestnená na internetovom oddelení knižnice a trvá do 30. 11. 2018. Vstup voľný.

Komentovaný koncert

27. 11. 2018 o 11.00 hod., Základná umelecká škola, koncertná sála, Strážske

V neďalekom Strážskom môžete zažiť komentovaný koncert s názvom Recitál Piano2 pre dva klavíry v podaní Cluster ensemble. Účinkovať budú Ivan Šiller a Fero Király. Koncet sa uskutoční v Základnej umeleckej škole v koncertnej sále.

Snow Film Fest 2018

27. 11. 2018 o 18:00 hod., Kino Centrum, Michalovce

Celovečerné pásmo špičkových filmov o zimných športoch a dobrodružstvách zavíta v novembri aj do michalovkého kina. Festival je svojím rozsahom a návštevnosťou najväčšou akciou svojho druhu v ČR aj SR. Na svoje si prídu milovníci čerstvého prašanu, hôr, psích záprahov či arktickej divočiny.

Tvoríme…

29. 11. 2018, Kultúrny dom, Pozdišovce

Ak máte radi kreatívnu tvorbu, tak by ste mali prísť do Kultúrneho domu do Pozdišoviec. Zemplínske osvetové stredisko so sídlom v Michalovciach tam pripraví tvorivé a vzdelávacie aktivity pre seniorov s vianočnou tematikou.

Divadlo

29. 11. 2018 o 19:00 hod., Mestské kultúrne stredisko, Michalovce

V mestskom kultúrnom stredisku v Michalovciach bude smiešno-smutná komédia s názvom 3×2 z každodenného života. Príďte si pozrieť trojgeneračný ohňostroj vtipných manželských zvád a udobrovania od významných britských autorov Jamesa Saundersa, Alana Ayckbourna a Davida Captona, ktoré určite vyvolajú smiech a zaručia príjemný zážitok z predstavenia.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM