Rôzne

Kam v Michalovciach: Čaká nás muzikál Ďurovčíka, Smejko a Tanculienka

Aj počas nasledujúceho týždňa sa v Michalovciach budú diať veci. Vybrať si môžete zo športového podujatia, ale aj kultúrnych akcií.

Ilustračný obrázok k článku Kam v Michalovciach: Čaká nás muzikál Ďurovčíka, Smejko a Tanculienka
Zdroj: TASR

Výstava

8. – 24. 10. 2019, Zemplínske osvetové stredisko, Michalovce

Milovníci umenia a krásy, príďte sa pokochať do Zemplínskeho osvetového strediska v Michalovciach. Uskutoční sa tam výstava Anky Demskej, ktorá bude od 8. do 24. októbra 2019. V galérii uvidíte jej krásne maľby a zamyslite sa možno aj nad jej tvorbou a obrazmi.

Panikári

10. 10. 2019 o 18:00 hod., Mestské kultúrne stredisko, Michalovce

Súčasná komédia s pesničkami, akú ste ešte nevideli! Myslíte si, že je nad vaše sily zdolať krízu stredného veku? Ste na omyle! Všetko sa to dá zvládnuť s ľahkosťou osviežujúceho humoru a s prieraznosťou kvalitnej fínskej vodky. A to pri sledovaní súčasnej fínskej komédie PANIKÁRI, ktorá teší milióny smiechuchtivých divákov po celom svete.

PANIKÁRI je komédia o súčasníkoch a o ich zábavných riešeniach aktuálnych problémov. Naši hrdinovia sú možno občas smiešni, dojemne trápni, ale predovšetkým dojímavo ľudskí . Sú sebaironicky zábavní. Dokonca si pritom aj spievajú. Známe hity s novými textami, ktoré poodhaľujú ich tajné túžby a skryté sny. A vy sa pritom skvele bavíte!

Ôsmy svetadiel

11. 10. 2019, Chemkostav aréna, Michalovce

Najúspešnejší slovenský muzikál všetkých čias sa vracia. Hudba najlegendárnejšej slovenskej kapely umocňuje pútavé texty Borisa Filana a Petra Pavlaca pod režisérskou taktovkou Jána Ďurovčíka. Uvidíte v Michalovciach v Chemkostav aréne 11. októbra. V predstavení sa predstavia hviezdy muzikálového neba ako Patrik Vyskočil , Ján Slezák a ďalší skvelí účinkujúci: Martin Hudec, Marta Potančoková, Lenka Lera Rakarová, Michal Candrák, Jozef Antálek a ďalší.

Smejko a Tanculienka

12. 10. 2019 o 10:00 hod., Mestské kultúrne stredisko, Michalovce

Piate výročie populárnej dvojice Smejko a Tanculienka oslávime najväčšími rozprávkovými a tanečnými hitmi. Pred hladným vlkom zachránime Kozliatka aj Macka. Zase priletí náš večne opakujúci sa Papagáj a dedko príde vytiahnuť repku. Nových chrobáčikov vychováme s pesničkou Nonono tytyty a tiež ich naučíme nový tanec Šlapy šlapy.

Smejko a Tanculienka vás v novej sezóne privítajú s novým žiarivým svietením, veľkolepou scénou a úplne novým nadupaným predstavením s najväčšími hitmi.

Jesenný beh Michalovčanov

13. 10. 2019 od 8:30 hod., Michalovce

Tradičný sezónny rodinný beh pre priaznivcov zdravého pohybu, ktorý sa uskutočňuje v Michalovciach dvakrát ročne. Tento rok bude našim hostiteľom Stredná zdravotnícka škola na Masarykovej ulici. Čaká vás o 8:30 hod. prezentácia a o 10:00 hod. štart behu na 900 m, o 10:15 hod. štart behu na 3,5 km. Nasledovať bude vyhlásenie víťazov aj tombola

A videli ste už nové pamätné javory v Michalovciach. Nižšie v našej fotogalérii.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Michaloviec a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Už ste si to pri michalovskom zimáku všimli? Pribudli tam pamätné javory
8
Galéria
Zdroj: Mesto Michalovce

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM