Rôzne

Keď sa v Michalovciach z ničoho nič zrodia vtipné momenty... Tri situácie z nášho mesta, z ktorých sa budete smiať

Človek neuverí, kým sám nezažije. Na vlastnej koži sme počas uplynulých dňoch v Michalovciach zažili tri vtipné situácie, ktoré nás dostali do kolien. Zasmejte sa s nami spolu aj vy :-)

Ilustračný obrázok k článku Keď sa v Michalovciach z ničoho nič zrodia vtipné momenty... Tri situácie z nášho mesta, z ktorých sa budete smiať
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Tie najlepšie príhody a vtipné stiuácie často prinesie sám život a to vtedy, keď to ani vôbec nečakáte. Bežné či občasné návštevy rôznych inštitúcií aj nám v Michalovciach dodali úsmevné zážitky, o ktoré sa s vami chcem podeliť. Boli sme pri narodení vtipných situácií.

Preháňadlo na vianočnú večeru? :)

Najvtipnejšia príhoda, ktorá sa ku nám dostala bola od nášho známeho, ktorému to vyrozprával kolega taxikár. Cez sviatky zažili taxikári veľa nákupov a tiež zhonu. A tak sa jeden z nich opýtal pani, ktorá vykúpila celé potraviny, či sa blíži azda koniec sveta. Ona mu vysvetlila, že k nej prídu deti, ktoré k nej celý rok nezavítajú. „A vy im toľko nakúpite, keď na vás tak kašlú celý rok?“ spýtal sa taxikár. Pani vysvetlila, že im síce nakúpi, ale do jedla im zamieša preháňadlo a čo nezjedia, zabalí im ešte na cestu.

Nie je šampus ako šampus

Na silvestrovskej súťaži na michalovskom námestí bolo tiež kopec srandy. Ľudia si tam prišli zasúťažiť vo vystreľovaní zátok zo šampanského na diaľku. Tí, čo boli najbližšie ochutnali najviac šampusu, pretože striekalo všade naokolo nich. Nebolo by to však ono, keby na súťaž neprišli aj ľudia s výnimočným šampanským. A tak, keď organizátori čakali ako jeden z účastníkov vystrelí už konečne tú zátku… „Chlope, veď vy ste si zobrali šrubovacie šampanské,“ a z davu sa ozval smiech.

Ujo, rozprávaj ešte rozprávku!

Poznáte to. Sedíte na omši a farár začne neskôr svoju kázeň, ktorú si pred začiatkom pripravuje. Ľudia utíchnu a počúvajú analyzovanie biblie alebo príbehy zo života, ktorú sú niečím poučné i zaujímavé. V jednom z michalovských kostoloch tak kňaz začal svoju kázeň, na konci ktorej ho čakalo prekvapenie. „Ujo, rozprávaj ešte rozprávku,“ ozvalo sa detským hlasom uprostred kostola a všetci sa začali smiať. Farár len nevedel, či jeho kázeň bola ako rozprávka na dobrú noc a či to ešte niekto z prítomných vnímal rovnako detsky, tak to len zobral s humorom.

Foto: ilustračné

Môže vás zaujímať:

Keď učitelia a študenti v michalovských školách perlia: Po týchto výrokoch na vyučovaní nastali výbuchy smiechu!

Na prvý pohľad nič zvláštne, len prenosné toalety: Keď však uvidíte celú FOTKU, pochopíte prečo naštvali Michalovčanov!

Dobré vtipy nikdy nesklamú, najmä ak sú z Michaloviec a okolia: Vybrali sme TOP 10 :)

Žiješ pre Zemplín? V Michalovciach sa chystá niečo pre odvážnych hudobníkov, o čo sa hrá?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM