Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Keď si hudobníci na nakrúcanie vyberú Michalovce či okolie... TIETO klipy musíte vidieť

Videoklip dokáže posunúť pieseň na inú úroveň. Je preto dôležitý, nemenej aj výber miesta na natáčanie. Vybrali sme TOP 3 klipov, kde hudobníci siahli po záberoch z Michaloviec či okolia.

Ilustračný obrázok k článku Keď si hudobníci na nakrúcanie vyberú Michalovce či okolie... TIETO klipy musíte vidieť
Foto: Ľubomír Hudačko

Využili priestory nášho mesta či jeho okolia. Niekoľko hudobníkov sa už rozhodlo v okrese Michalovce točiť svoj videoklip. A tak pri poniektorých záberoch si hneď môžete povedať, že sú vám známe.

A kto teda v Michalovciach či okolí už napríklad nakrúcal klip? Stalo sa tak viackrát pri natáčaní videoklipov skupiny Iconito, ktorá si pre nakrúcanie vybrala aj schátraný objekt v rekreačnom stredisku Hôrka, kde natočila celý dej klipu Čiernobiela. Vo videoklipe Tak to už chodí môžete zase vidieť scény zo strediska Lúč-Hôrka či zábery zo stánkov z Kamenca.

Raper Tomáš Jasper Vajda sa môže pochváliť aj klipom k piesni Srdce Zemplína. V ňom sú použité zábery z Michaloviec, ale aj zo Zemplínskej šíravy či z lokality Vinianskeho hradu.

Do nášho článku sme vybrali pre ukážku všetky tri vyššie spomenuté diela, pozrieť si ich môžete v priloženej videogalérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Viete o nich? Pozrite si videoklipy, ktoré sa natáčali v Michalovciach či okolí
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM