Rôzne

Koho oči by to nepotešilo? Na michalovskom námestí sa už prebúdza jar, FOTO

Mnohí sa z toho tešia. Jar sa už prebúdza aj v našom meste. A cítiť to v týchto dňoch i v centre Michaloviec, kde pomaličky už vykúkajú prvé kvety.

Ilustračný obrázok k článku Koho oči by to nepotešilo? Na michalovskom námestí sa už prebúdza jar, FOTO
8
Galéria

Len nedávno nám v našom meste Perinbaba dopriala poriadnej nádielky , dnes však už po snehu nie je ani chýru a môžeme sa už i v Michalovciach tešiť z prichádzajúcej jari a výjavov s tým súvisiacich.

Už počas týždňa sme vám priniesli zábery prvých jarných poslov a to konkrétne zo záhrady pani Anny z Michaloviec, ktorá sa v týchto dňoch môže pochváliť krásnymi snežienkami.

Z prvých typicky jarných výjavov sa však v súčasnosti môžeme tešiť aj na michalovskom námestí. Prebúdzajú sa tam už spod zeme prvé kvety a čochvíľa sa pred našimi očami ukážu v plnej kráse.

Boli sme sa pozrieť aj s fotoaparátom, ako to vyzerá na námestí vo výsadbách pri malých fontánkach. Z hliny už vykúkajú zelené stonky a listy, ktoré sa onedlho premenia na tulipány. Aj kvetináče pri lavičkách sú už pripravené na prvé rastlinky.

Svoje miesto si našli aj vyrastajúce kríky. Stromy sú zatiaľ len plné konárov, ale čoskoro by mohli zakvitnúť. Na námestí stihli už vykvitnúť žlté, fialové a biele kvety, ktoré sú tam tak prvou jarnou ozdobou, ktorá už v týchto dňoch teší oči prechádzajúcich Michalovčanov.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Prebúdzanie jari v centre Michaloviec: Oči obyvateľov už tešia prvé kvety, FOTO
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM