Správy

Košický župan Trnka zabodoval fotkami z DUBAJA: Toto napísal o Sulíkovej dcére, pasoch i haluškách!

Trnka zabodoval fotkami z Dubaja. Nevynechal ani kontroverzné témy, ktoré nahnevali Slovákov. Halušky, Sulík a jeho dcéra.

Ilustračný obrázok k článku Košický župan Trnka zabodoval fotkami z DUBAJA: Toto napísal o Sulíkovej dcére, pasoch i haluškách!
16
Galéria

Košický župan Rastislav Trnka sa na svojom facebooku pochválil s fotkami z Dubaja. Aj on sa zúčastnil spolu so Sulíkom svetovej výstave EXPO 2020 v Dubaji.

Čo povedal o pasoch na internete?

,,Mal som možnosť zúčastniť sa slovenskej misie (celý zoznam aj s našimi skenmi pasov si môžete vygoogliť), kde sme mohli odprezentovať to najlepšie, čo doma máme a na druhej strane získať partnerov tam, kde potrebujeme," Trnka vo vyjadrení naznačil aj blamáž, ktorá obletela celé Slovensko.

,,Odprezentoval som našu vodíkovú stratégiu Košického kraja (mimochodom prvá na Slovensku + jedna z prvých na svete) a projekty v nej, ktoré zaujali aj zahraničných návštevníkov," myslí si, že je reálnu šancu stať sa svetovými lídrami vo vodíkových technológiách, vytvoriť množstvo pracovných miest v tejto oblasti a zastaviť časť “odlivu mozgov”, tzv. brain drain.

Z Dubaja

Sulikova dcéra, halušky a iba pekné pavilóny

,,Je jeden z najlepších na výstave EXPO (iní neprezentujú skoro nič, iba pekne vyzerajúci pavilóny), o náš sa zaujímajú tí najvplyvnejší, ktorí navštívia EXPO a týchto ľudí zaujímajú: naše vodíkové auto, vodíkový autobus, slovenský rover, ktorý pôjde na Mars + ďalšie misie vo vesmíre, mesto budúcnosti a ďalšie slovenské technológie, ktoré prezentujeme v pavilóne…týchto ľudí nezaujíma naša “pavilónová” reštaurácia s bryndzovými haluškami z feta syru, ani to, či tam bola Sulíkova dcéra…," dodal, že by sme mali využiť možnosť urobiť zo Slovenska opäť TIGRA v nejakej oblasti a pomôcť si tak v konečnom dôsledku sami sebe.

Určite si pozrite FOTO priamo od košického župana.

Trnka sa pochválil na facebooku FOTKAMI z DUBAJA - EXPO 2020
16
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM