Rôzne

Krásny úspech michalovských študentov na majstrovstvách Slovenska: Vytancovali si bronz!

Michalovskí študenti Denisa Fajnerová a Marco Czeto dosiahli veľmi pekný úspech. Na majstrovstvách Slovenska sa im podarilo vytancovať bronz!

Ilustračný obrázok k článku Krásny úspech michalovských študentov na majstrovstvách Slovenska: Vytancovali si bronz!
3
Galéria
Zdroj: Grácia Michalovce/GPH

Na michalovských študentov čakal na Majstovstvách Slovenska v tanečnom športe veľmi pekný úspech. Denisa Fajnerová a Marco Czeto si vo svojej kategórii vytancovali tretie miesto.

Predviedli svoje umenie

Majstrovstvá Slovenska v tanečnom športe sa konali v Poprade. A predviedol na nich svoje schopnosti a umenie aj spomínaný tanečný pár Denisa Fajnerová a Marco Czeto.

V meste pod Tatrami organizátori nadviazali po dvoch rokoch na dlhoročnú tradíciu v organizovaní majstrovstiev a tentokrát to bolo v 10 tancoch. Prítomní si vychutnali štandardné aj latinsko-americké tance. O titul bojovali najlepšie slovenské tanečné páry v štyroch vekových kategóriách. Denisa Fajnerová a Marco Czeto sa predviedli v kategórii Mládež do 21 rokov.

Bronz

Tanečníčka Denisa Fajnerová je študentkou Gymnázia Pavla Horova a Marco Czeto Obchodnej akadémie v Michalovciach. Zároveň sú žiakmi tanečnej školy Grácia v Michalovciach.

A na spomínanom podujatí, ako sme už prezradili, sa im naozaj veľmi pekne darilo. V spomínanej kategórii obsadili tretie miesto a tak domov mohlli odchádzať s bronzom. Úspešný tanečný pár si môžete pozrieť v našej fotogalérii.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia

FOTO: Michalovskí študenti Denisa a Marco dosiahli parádny úspech v tanci!
3
Galéria
Zdroj: Grácia Michalovce/GPH
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM