Rôzne

Krásny zážitok na konskom chrbte aj v kope peny v neďalekom Klokočove, FOTO

Jazda na konskom chrbte, lamy aj pštrosy. Radosti v kope peny, aké sa len tak nezažijú! A to hneď vedľa Michaloviec.

Ilustračný obrázok k článku Krásny zážitok na konskom chrbte aj v kope peny v neďalekom Klokočove, FOTO
14
Galéria
Zdroj: Základná škola, Školská 2, Michalovce

Posledný prázdninový mesiac zorganizovala ZŠ Školská 2 letný denný tábor pod názvom „ Prázdniny v pohybe“. Deti si užili najmä pohybové aktivity rôzneho druhu.

Počas týždňa si deti v tábore vyskúšali loptové hry lorbal, volejbal, futbal a vybíjanú. Zaujali ich aj rôzne netradičné aktivity, ako streľba z luku, odpaľovanie loptičky pri hre T-ball, prekážková dráha, štafetový beh aj zábavná gymnastiku.

Ranč Klokočina

Počas troch dní spomínaná škola navštívila Ranč Klokočina. Každé z detí si mohlo skúsiť jazdu na konskom chrbte. Neobišlo ich ani jazdenie v jazdiarni, za sebou majú i jazdu cez malé prekážky aj jazdeckú gymnastiku. Okrem toho spoznávali areál ranča a zoznamovali sa s jeho zvieracími obyvateľmi.

„Voľne pobehujúce psy a mačky nás sprevádzali po celom ranči a ukázali nám stajne a výbehy pre kone, kozy a ovce, ubytovanie pre zajačikov, veveričky a rôzne druhy exotických vtákov,“ zverejnila škola.

Zvieratká

Penová šou

Deti najviac zaujali lamy a najnovší prírastok na ranči – pštros. Nechýbal skákací hrad, na ktorom sa po skupinkách mohli všetky deti vyšantiť. Ďalším prekvapením bola penová šou.

Deti sa vybláznili v kope peny, ktorá niektorým siahala až po pás.

„Celý týždeň prebehol veľmi rýchlo. Na záver deti dostali na pamiatku medaily, diplom so spoločnou fotografiou. Každý deň v tábore si deti užili a spoznali niečo nové a už teraz sa tešia, že ZŠ Školská 2 takýto tábor pripraví aj na budúci rok,“ dodali zo školy.

Pozrite si FOTO.

Fotografie plné zážitkov: Ranč Klokočina prináša radosť
14
Galéria
Zdroj: Základná škola, Školská 2, Michalovce
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM