Rôzne

Máme tu ďalší víkend: Výber najzaujímavejších akcií, ktoré môžete zažiť v Michalovciach a okolí

Nepreseďte celý víkend doma. V Michalovciach a okolí sa počas neho dá vyraziť aj na viaceré podujatia. Vybrali sme podľa nás tie naj...

Ilustračný obrázok k článku Máme tu ďalší víkend: Výber najzaujímavejších akcií, ktoré môžete zažiť v Michalovciach a okolí
Zdroj: TASR

Burza starožitností

do 2. 2. 2019, 8:00 – 13:00 hod., Tržnica, Michalovce

V Tržnici v Michalovciach sa stretnú v sobotu starožitníci, ktorí sú tam už od piatku. Ľudia si tak môžu na vlastné oči pozrieť naozaj všakovaké zaujímavé kúsky a pokochať sa duchom starých vecí, ale si ich aj kúpiť. A to od 8:00 do 13:00 hod.

Páračky

2. 2. 2019, 16:00 hod., Kultúrny dom, Zalužice

V Zalužiciach v okrese Michalovce oživia tradíciu páračiek. Návštevníci podujatia si počas návratu k tomuto dávnemu zvyku vychutnajú aj folklórnu skupinu Bežovčan a vystúpenie žiakov Základnej umeleckej školy Zalužice.

Medzinárodný bridžový turnaj

do 3. 3. 2019 o 15:00 hod.,Šírava, Hotel Poštár

Bridžový klub Michalovce v spolupráci so Slovenským bridžovým zväzom organizuje už od piatka a potrvá do nedele Karpatský pohár a Memoriál Gabriela Hinďoša. Posledný turnaj bude 3. marca spolu zo záverečným ceremoniálom.

Ostrým nožom

3. 3. 2019 o 19:30 hod., Kino Centrum, Michalovce

Ľudovítovi zavraždili neonacisti jediného syna. Kvôli nefunkčnému súdnemu systému sú však tí istí páchatelia prepustení na slobodu a Ľudo sa všetkými silami snaží dosiahnuť ich opätovné zadržanie. Bojuje s apatickou políciou, oportunistickou sudkyňou, ale aj s faktom, že svojho syna dostatočne nepoznal a nebol mu oporou.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM