Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Maturitné tablá á la Michalovce: Sledujte, aké diela sa objavili v centre mesta, FOTO

Pútajú pozornosť okoloidúcich. V Michalovciach sa už objavili tablá maturantov. Prinášame vám v obrazoch, čo sa dá vidieť v centre mesta.

Ilustračný obrázok k článku Maturitné tablá á la Michalovce: Sledujte, aké diela sa objavili v centre mesta, FOTO
25
Galéria

Ak ste sa prešli v priebehu ostatných dní centrom nášho mesta, určite vám neuniklo, že výklady obchodov či reštaurácii opäť po roku zaplnili maturitné tablá. Študenti ani tentoraz nešetrili svojou kreativitou a tak mnohí okoloidúci môžu obdivovať ich diela.

Pútajú pozornosť

My sme sa vybrali do ulíc a v centre Michaloviec sa nám podarilo nájsť 25 výtvorov študentov stredných škôl. Náš „prieskum“ však nemusí byť stopercentný a je možné, že sme nejaké prehliadli. Maturitné tablá však zaujali pozornosť aj nejedného okoloidúceho.

„Je pekné si zaspomínať na časy, keď sme išli ako maturanti mestom. Nikoho dnes už vo výkladoch nepoznám, ale je dobré, že táto tradícia nezanikla,“ povedal nám senior Milan.

„Obzerám, pretože hľadám nášho malého známeho, z ktorého je dnes už veľký maturant. V meste je veľa maturitných tabúľ, tak sa ešte nahľadáme,“ povedala pre náš portál Lenka.

„Aj keď nikoho nepoznám, vždy sa rada pozriem na našich michalovských maturantov. Tablá sa mi páčia aj študenti sú pekní, veď sú mladí,“ dodala s úsmevom Jana.

Je sa veru na čo pozerať: Takéto tablá sa dajú vidieť v centre nášho mesta
25
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM