Samospráva

Mesto zaujíma váš názor: Pomôžte vylepšiť a zefektívniť život v Michalovciach

Súhlasíte so zriadením mestskej zoo? Aký je váš názor k využitiu na Hrádku ako kultúrneho stánku alebo oddychovej zelenej zóny? Aj takéto otázky nájdete v anonymnom dotazníku, ktorý si pre svojich obyvateľov pripravil mestský úrad. Zámer je jasný – vylepšiť a zefektívniť život v Michalovciach.

Ilustračný obrázok k článku Mesto zaujíma váš názor: Pomôžte vylepšiť a zefektívniť život v Michalovciach
Zdroj: Dnes24.sk

Mesto Michalovce vyhodnotilo Program hospodárskeho a sociálneho rozvoja mesta na roky 2006 – 2015. Mesto Michalovce v súčasnosti pripravuje nový Program hospodárskeho a sociálneho rozvoja na roky 2016 – 2025. „Do tvorby tohto strategického dokumentu chceme zapojiť aj obyvateľov mesta, chceme poznať ich názor na niektoré otázky rozvoja mesta,“ zverejnila radnica. Preto prosí o vyplnenie krátkeho dotazníka k niektorým otázkam budúceho smerovania mesta.

Samosprávu zaujíma, či súhlasíte so zriadením mestskej zoologickej záhrady s neveľkým rozsahom a prevahou domácich zvierat, ale aj to ako vnímate úroveň propagácie separovania odpadu v Michalovciach. Michalovčanom kladie otázku, či preferujú v meste viac zelených plôch alebo parkovacích miest. Zaoberá sa aj projektom nábrežie Laborca ako oddychovou zónou. Nie prvýkrát radnica kladie otázku verejnosti k využitiu amfiteátra na Hrádku ako kultúrneho stánku alebo oddychovej zelenej zóny.

Obyvateľov mesta sa v dotazníku pýtajú, či potrebujú nový Dom kultúry, či sú za vznik novej ľadovej plochy, ktorá bude slúžiť verejnosti alebo za vznik výstavného a kongresového priestoru. Zaujíma sa tiež o názor v súvislosti s objektom Zlatého býka.

Prispieť môžete návrhom na skvalitnenie mestskej hromadnej dopravy, či inými myšlienkami k budúcnosti mesta. Dotazník je anonymný a k štatistickému vyhodnoteniu žiada uviesť len pohlavie a vek.

Dotazník nájdete TU.

Foto: ilustračné

Môže vás zaujímať:

Pribudnú v Michalovciach ďalšie kruháče? Vieme, aká je vízia mesta!

Veľké jarné upratovanie v Michalovciach: Termíny a miesta, ktoré sa oplatí poznať dopredu!

Radnica považuje šport za jednu zo svojich priorít: Pozrite, čo sa plánuje vynoviť do roku 2020!

Slávnostné chvíle na FOTKÁCH: Michalovčania, ktorým sa dostalo najvyššej pocty!

Netradičné vítanie jari v Michalovciach: Desiatky bežcov v uliciach, FOTO

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM