Veronika Ondo-Cholewová Samospráva

Mestské kultúrne stredisko v Michalovciach: Má odklepnutý takýto rozpočet

Na ostatnom mestskom zastupiteľstve sa rozhodlo aj o rozpočte Mestského kultúrneho strediska v Michalovciach. Pozrite si podrobnosti...

Ilustračný obrázok k článku Mestské kultúrne stredisko v Michalovciach: Má odklepnutý takýto rozpočet
Zdroj: Dnes24.sk

Mestské kultúrne stredisko (MsKS) má michalovskými poslancami odklepnutý rozpočet na tri rozpočtové roky 2019, 2020 a 2021. Rozpočet príjmov a výdavkov na rok 2019 je záväzný. Príjmy a výdavky rozpočtov na rok 2020 a 2021 sú pre MsKS orientačné.

Zahŕňa návrhy oddelení

Podľa informácií od mesta, rozpočet zahŕňa návrhy oddelení, ktoré tvoria MsKS: oddelenia kultúry, vzdelávania a informácií, oddelenia ekonomicko – prevádzkového a oddelenia kina Centrum, ktoré je súčasťou MsKS, Plán hlavných úloh MsKS na rok 2019 a Plán hospodárskeho a sociálneho rozvoja mesta.

Ako zverejnilo mesto, pri plánovaní príjmov na rok 2019 MsKS vychádzalo z reálne dosahovaných a očakávaných príjmov v roku 2018. Pri plánovaní predpokladaných výdavkov na rok 2019, zohľadňovalo naplánované príjmy a vychádzalo z naplánovaných aktivít a požiadaviek na prevádzku a činnosť na rok 2019.

„MsKS plánované výdavky roku 2019 predpokladá vynaložiť na činnosti súvisiace s kultúrno – osvetovou činnosťou, ekonomicko– hospodárskou činnosťou ako aj činnosťami na úseku kina Centrum,“ uviedla michalovská samospráva.

Rozpočet

Mestské zastupiteľstvo v Michalovciach schválilo na svojom ostatnom zasadnutí rozpočet MsKS Michalovce na rok 2019 nasledovne.

Záväzný rozpočet na rok 2019:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM